Nemrég olyan fotók kerültek napvilágra a Született feleségek sztárjáról, amik komolyan elgondolkodtattak minket: a híres színésznő terhes? 

Végül is, nem lenne abban semmi meglepő, ha a színésznő áldott állapotba kerülne, hiszen már megtalálta a társát, akivel boldog egyetértésben élnek, férj és feleségként. 

A közelmúltban olyan képek kerültek napvilágra Eváról, melyeket nézve már szinte biztosak lehetünk abban, hogy áldott állapotban van. Korábban is láttunk már gyanús felvételeket, de a mostaniak viszik a pálmát. 

Ezt a pocakot nehéz lenne megmagyarázniForrás: NORTHFOTO/PA Wire/PA Images/Andrew Milligan

Az is lehetséges, hogy egyik pillanatról a másikra drasztikusan meghízott a hasára, de erre elég kicsi az esély. Ez után nem lepődnénk meg, ha a színésznő bejelenté a gólyahírt. 

Távolabbról nézve is úgy tűnik, hogy itt bizony nem egyszerű elhízásról van szóForrás: NORTHFOTO/PA Wire/PA Images/Andrew Milligan

 

5 éve terhes a nő: csak akkor szüli meg gyermekét, ha iskoláskorú lesz
Öt éve hordja a szíve alatt a gyermekét a nő, ugyanis a cége nem támogatja a szülési szabadságot. Ezért elhatározta, hogy csak akkor ad neki életet, amikor már iskoláskorú lesz. Olvass tovább itt...