Pintér Tibor egyedülállóként aktívan ismerkedik, nem fél megkörnyékezni egyetlen nőt sem. Valaki azonban azt állította Bochkor Gáborék rádióműsorában, hogy a színész zaklatta őt. Pintér Tibor felháborodott a vád miatt, és azért is, hogy Bocsiék ezt minden kérdés nélkül beolvasták. 

Pintér Tibor egyedülálló férfiként szeret ismerkedni, megvan hozzá a kellő önbizalma is. Bochkor Gábornak és István Daninak ez jó témát adott reggeli rádióműsorukban, hosszasan elemezték a színész ismerkedési szokásait. Ezzel Pintér Tibornak nem is volt problémája egészen addig, amíg egy telefonáló történetét be nem olvasták. Az ismeretlen illető szerint Pintér Tibor a februári Story-gálán próbálta őt felszedni annak ellenére, hogy tudta, férjnél van. 

A nevét nem vállaló hölgy azt mondta, a színész nem fogadott el nemet. 

Pintér Tibor megharagudott BochkorékraForrás: RTLKlub

"Soha senkit nem zaklattam! Nem csak azért, mert volt gyerekszobám, és helyén van az értékrendem, de szükségem sincs rá, és nem is volt soha. A gálán sem tettem ilyet, bárki is állítja az ellenkezőjét.  Lehet, hogy valaki így szeretné magára felhívni a figyelmet, érdekes módon fejezi ki a csodálatát" – mondta a Blikknek Pintér Tibor, aki azt is sérelmezi, hogy a hölgy neve nem derült ki, bezzeg az övé igen. "Napok óta beszéltek rólam Bocsiék, amivel idáig semmi bajom nem volt, hiszen értem a viccet. De van egy határ, és azt hiszem, Bochkorék ezt átlépték" – mondta a színész, aki szeretné, ha elnézést kérnének tőle. "Szeretnék elégtételt kapni ezért! Például beszélhetnek arról, milyen sikeres a Nemzeti Lovas Színház, és milyen keményen dolgozom, napi 10-12 órát azért. Zaklatni meg maximum a munkatársaimat szoktam, legfőképpen amiatt, ha nem dolgoznak jól" – árulta el Pintér Tibor.