Tatár Csilla Instagram-oldalán tudtatta a követőivel, hogy megnősült az öccse, ő pedig épp a lagzi fáradalmait piheni ki a napon.

"#tegnaplagzibanvoltunk #makipihenjük #megnősültazöcsém #énpedigennekörömérepihenek #szianyár" - írta ki közösségi oldalára az MTVA műsorvezetője, majd pedig közzétette az alábbi fotót:

Tatár Csilla bikinibenForrás: Instagram/csillatatar

Legutóbb Nádai Anikó csatlakozott a bikinis magyar celebnők klubjához, amikor szexi szelfit készített magáról. Korábban Molnár Andi is posztolt, akinek természetesen egy gramm zsír nincs a testén, a szexi Dukai Regina pedig éppen Olaszországban napfürdőzik, ő onnan küldött egy képet a testéről. A bikinis Görög Zita egy függőágyban heverészik, míg Mádai Vivien a kisfiával, Zénóval ment strandra szombaton.

A Törökországból mostanra hazatérő Hódi Pamela is bikinitestet villantott, és amíg Iszak Eszti a popsijával hódít az Instán, addig Hosszú Katinka tónusos testét sütteti egy pálmafa alatt. Dér Heni a kebleire fókuszál, az exvillalakó VV Mici pedig olyan fotót posztolt, amelyen látszik, milyen sokat fogyott. Tápai Szabina csodás alakját pedig törökországi álomnyaralásuk alatt leshettük meg.