Szerdán állt volna bíróság elé Lagzi Lajcsi feleségével, és a többi gyanúsítottal együtt. Ketten azonban betegségre hivatkozva nem jelentek meg a tárgyaláson, egyikük Galambos Lajos felesége.

Lagzi Lajcsi nagyon várta a tárgyalást, több helyen is azt hangoztatta, örül, hogy végre tisztázhatja magát, de erre sajnos még várnia kell. Szerdán állt volna először bíróság elé Lagzi Lajcsi, a felesége és a többi gyanúsított, azonban a tárgyalást elnapolták, ugyanis ketten nem jelentek meg.

Lajcsi felesége nem ment el a tárgyalásra

Forrás: tv2

Egyikük Galambos Lajos felesége volt, aki betegségre hivatkozva nem vett részt a tárgyaláson. A bíró pedig közölte, a két vádlott hiányában nem kezdi meg a tárgyalást, mert olyan mértékben érintettek a felek, hogy még a vádat sem ismerteti a jelenlétük nélkül - írja az Origo. Úgy készültem, hogy elmondom, nem követtem el ezeket a bűncselekményeket" - mondta Lajcsi, aki legközelebb erre szeptember végén kaphat lehetőséget. Ha bűnösnek találják, akár 12 évet is kaphat.

Lagzi Lajcsi mentális állapota nincs rendben az elmeorvosi jelentés szerint


Lagzi Lajcsi és ügyvédje felháborodott, miután elolvasták a 10 ezer oldalas vizsgálati anyagot. Főként a zenészről készült elmeorvosi jelentés akasztotta ki őket, miszerint Lajcsi mentálisan instabil. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!