Lagzi Lajcsi mentális állapota nincs rendben az elmeorvosi jelentés szerint

Forrás: tv2 -
elmeorvos Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lagzi Lajcsi és ügyvédje felháborodott, miután elolvasták a 10 ezer oldalas vizsgálati anyagot. Főként a zenészről készült elmeorvosi jelentés akasztotta ki őket, miszerint Lajcsi mentálisan instabil.

Nemsokára bíróság elé áll Lagzi Lajcsi, elmondása szerint várja, hogy bizonyíthassa ártatlanságát. Üröm az örömben, hogy a 10 ezer oldalas vizsgálati anyag, főként a zenészről készült elmeorvosi jelentés. Az előzetes letartóztatása alatt vetették alá vizsgálatoknak, az eredmény pedig arra utal, hogy Lajcsi mentális állapota nincs rendben.

Lagzi Lajcsi kiakadt az elmeorvosi vizsgálat eredményén Forrás: tv2

"

Egy olyan doktornő végezte, akit leginkább a hírhedt náci orvoshoz, Mengeléhez tudnék hasonlítani,

Blikknek
Bátor vagyok, de nem ennyire"

Sztárok, akiket kitiltottak Kínából: Brad Pittől Harrison Fordighttp://www.life.hu/sztarok/20170601-ok-azok-a-sztarok-akiket-kitiltottak-kinabol.htmlNoha Kína már nyit az amerikai filmek felé, vannak olyan színészek, akiket ettől függetlenül egyáltalán nem látnak szívesen az országukban. Annyira, hogy hivatalosan is kitiltották őket, vagy azért, mert a kormány ellen szólaltak fel, vagy azért, mert tiszteletlenek voltak a kultúrával szemben. Íme, azok a sztárok, akik nem tehetik be a lábukat Kínába. TV + SztárokAFPVujity Tvrtko veszi át Kálmán Olga helyét http://www.life.hu/sztarok/20170602-vujity-tvrtko-lesz-az-egyenes-beszed-musorvezetoje.htmlMost kiderült, hogy mely csatornán láthatjuk újra Magyarország egyik legnépszerűbb televíziós riporterét, Vujity Tvrtkot. TV + Sztárok--Eljegyezték Oszter Alexandráthttp://www.life.hu/sztarok/20170602-oszter-alexandrat-eljegyeztek.htmlOszter Alexandra és párja, Tamás nagy lépésre szánták el magukat: hamarosan összeházasodnak.TV + Sztárok--A következő évadban sem láthatjuk Kulka Jánosthttp://www.life.hu/sztarok/20170601-tovabbra-is-rehabilitacion-lesz-kulka-janos.htmlEgyre több ellentmondásos hír kapott szárnyra Kulka János állapotával és visszatérésével kapcsolatban, de most tiszta vizet öntöttek a pohárba. TV + SztárokOrigoTiger Woods nem tud egyenesen menni - Letartóztatták: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170601-bodult-allapota-miatt-tartoztattak-le-tiger-woods-sportolot.htmlTiger Woods egyik "legkiválóbb videója" került napvilágra: a sztár egy közúti ellenőrzés rostáján akadt fent, a viselkedése pedig több, mint megdöbbentő. TV + SztárokAFPTabuk nélkül négy keréken: Gerő Adriennhttp://www.life.hu/sztarok/20170531-tabuk-nelkul-negy-kereken-pilat-gaborral-gero-adrienn.htmlA méltán népszerű Tabuk nélkül a párkapcsolatról Facebook-oldal elindítója, Pilát Gábor új sorozatot indít Tabuk nélkül négy keréken címmel. A párkapcsolati szakértő egy autóból jelentkezik, és utasa mindig más lesz. Ezúttal Gerő Adriennt, a Házasság első látásra című reality egyik főszereplőjét kocsikáztatta meg, aki kitálalt a műsorról, és elmondta, mit érez - immár - volt férje iránt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.