Tatár Csilla lapos hasat és formás combokat villantott

Tatár Csila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szokatlan kép került fel az MTVA műsorvezetőjének közösségi oldalára. Tatár Csilla ugyanis egy apró, rózsaszín naciban fotózta le a testét, amelyből talán mág sosem mutatott ilyen sokat.

Egyre többet és többet ad magából rajongóinak az egyébként visszafogott és mértéktartó Tatár Csilla. Legutóbb edzés közben fotózta le magát, azelőtt pedig férjét, Balázst is megmutatta. Így persze nem is olyan meglepő, hogy Csilla most közzétette lapos hasát és formás virgácsait is:

#done ‍♀️ ‍♂️

Tatár Csilla (@csillatatar) által megosztott bejegyzés,

Elképesztően sokat fogyott Tatár Csilla:

A köztévé műsorvezetője nemrég olyan fotót posztolt a közösségi oldalára, amilyet még sosem láttunk tőle: hihetetlenül sokat fogyott, nagyon karcsú lett.
Gregor Bernadett édesanyja haláláról nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20170623-gregor-bernadett-edesanyja-halalarol-beszelt.htmlTragikus hirtelenséggel hunyt el Gregor Bernadett édesanyja 20 évvel ezelőtt. A színésznő őszintén beszélt arról az időszakról, ami még most is éppen úgy fáj neki. Sokáig nem tudta feldolgozni anyja halálát. TV + SztárokOrigoAmanda Lear a 77 éves énekesnő, aki huszonéves férfiakkal járhttp://www.life.hu/sztarok/20170623-amanda-lear-a-77-eves-enekesno-huszonevesekkel-jar.htmlAmanda Lear 77 éves létére egyáltalán nem tervez megöregedni sőt, fiatalabbnál fiatalabb fiúkkal jön össze. Az énekesnőt egyáltalán nem érdekli mások véleménye, ő ugyanis élvezni akarja az életet! TV + Sztárok--Hernádi Judit egykori kedvesével dolgozik egy darabbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170623-egyutt-dolgozik-hernadi-judit-es-gorog-laszlo.htmlA sors útjai kifürkészhetetlenek: Hernádi Judit egy darabban játszik egykori szerelmével, akivel 12 évig alkottak egy párt. TV + Sztárok--Katy Perrynek több, mint 100 millió követője vanhttp://www.life.hu/sztarok/20170623-twitter-rekordot-dontott-katy-perry.htmlA híres énekesnő az első a Twitter történetében, aki elérte a 100 milliós követőszámot. Nem semmi! TV + Sztárok--Török strandon villantotta meg a mellét Erdélyi Mónika: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170623-erdelyi-monika-megvillantotta-a-meztelen-melleit.htmlA híres műsorvezető egy elég kínos pillanatot mesélt a múltjából, amikor akarata ellenére egy komplett strand bámulhatta meg a mellét. TV + Sztárok--Beatrix hercegnő szoknyája félrecsúszott - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170623-beatrix-hercegno-szoknyaja-felrecsuszott.htmlBeatrix yorki hercegnő hugával együtt vett részt egy eseményen, de a ruháját nem sikerült alaposan megválasztania. A szoknyája ugyanis férecsúszott, így olyan részek váltak láthatóvá, amik egy hercegnő esetében rendkívül kellemetlenek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.