Keresztes Ildikó és Kicska László már jó pár éve nincsenek együtt, most mégis kapcsolatba kerültek. A gitáros és az énekesnő nem hagyta teljesen elfeledni az együtt töltött éveket.

Keresztes Ildikó és az EDDA gitárosa, Kicska László évtizedekig voltak együtt, de néhány évvel ezelőtt úgy döntöttek, hogy elválnak az útjaik. Nem ugyanazt akarták már az élettől, ezért elbúcsúztak egymástól, de úgy tűnik, nem tudnak teljesen elszakadni. Az énekesnő ugyanis visszament a volt férjéhez, már ami a koncertjeinek szervezését illeti. Amíg egy pár voltak, addig Kicska László intézte Keresztes Ildikó ügyeit, a válásuk után azonban ez véget ért. Most viszont újra a gitáros kezében vannak Ildi koncertjei.

Keresztes Ildikó koncertjeit újra az exe szerveziForrás: TV2 / Mokka

„Szerettem volna elhívni Keresztes Ildikót egy rendezvényre fellépni. Felhívtam azt a menedzsert, aki az elmúlt öt évben szervezte az énekesnő koncertjeit, interjúit, és akinek a neve most is a hivatalos honlapon szerepel. Ő azonban meglepő választ adott, mégpedig azt, hogy már nem ő az illetékes, hanem Kicska László” - mondta a Blikknek egy koncertszervező, amit a volt menedzser is megerősített.