Gáspár Evelin Gáspár Virág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Instagram-oldalaik tanúsága szerint Győzike lányai együtt töltötték a szombatot, koktéloztak és napfürdőztek egy belvárosi rooftop bárban.

Gáspár Evelin, aki mint ismeretes, hamarosan elhagyja az országot, Sisters' Saturday című fotójával mutatta meg, milyen fincsi koktélokat iszogattak a húgával, akiről a ballagásán nagyon dögös képek készültek:

Sisters' Saturday ☕️ @viraggaspar

GE (@evelingaspar) által megosztott bejegyzés,

Virág is posztolt, aki nagyon csinos volt a csajos napon:

Colorfull sunny day ☀️ #summer #budapest

@viraggaspar által megosztott bejegyzés,

Gáspár Győző nagyon büszke a lányaira

Gáspár Győző lányai a szemünk láttára cseperedtek fel. Evelin három hete töltötte be a 23. életévét, mostmár kész hölgy lett belőle. Győzi akkor egy romantikus poszttal köszöntötte a lányát, pont akkor, amikor Virág elballagott.
Fresh Andi Ágicának: ˝Ha lejáratsz, egy életre végeztem veled"http://www.life.hu/sztarok/20170707-fresh-andi-es-agica-fellepese-edes-elet.htmlValósággal felvonszolta barátnőjét a színpadra Fresh Andi, miután Ágica bepánikolt az első fellépésük előtt. TV + Sztárok--Sarka Kata így üti el az időt a gigadugóbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170708-sarka-kata-igy-uti-el-az-idot-a-dugoban.htmlSúlyos baleset történt az M7-esen, ezért aztán gigadugó alakult ki a Balaton felé. A hatalmas torlódásnak Sarka Kata is áldozatául esett. TV + SztárokOrigoAleska Balatonalmádiban szexizikhttp://www.life.hu/sztarok/20170708-aleska-diamond-balatonalmadiban.htmlMint ismeretes, Sáfrány Emese pár hete összeköltözött focista párjával. Most pedig a Balatonon pihennek.TV + Sztárok--Balaton Sound: Timmy Trumpet exkluzív interjút adotthttp://www.life.hu/sztarok/20170708-timmy-trumpet-exkluziv-interju.htmlTimmy Trumpet Ausztráliából érkezett a Balaton Soundra. TV + Sztárok--Ábel Anita mosolygó strandszelfijétől neked is jókedved leszhttp://www.life.hu/sztarok/20170708-abel-anita-strandszelfit-lott.htmlHorvátországban tölti jól megérdemelt pihenését Ábel Anita és családja.TV + Sztárok--VV Mici óriásmellei a Balaton Soundon sem pihennekhttp://www.life.hu/sztarok/20170707-vv-mici-mellei.htmlSzakítás után a Balaton Soundon próbál meg visszatérni régi életéhez VV Mici. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.