Josh Cartu milliárdost már mindenki ismeri Magyarországon csupán azért, mert eszméletlen autókkal dönget Budapest utcáin. Az eddig egyedülláló férfit sikerült kifognia egy magyar szépségkirálynőnek: Nagy Nikolettával jár!

Josh Cartu ha feltűnik Budapest utcáin, azt nem lehet figyelmen kívül hagyni. Főként azért, mert olyan autócsodákkal dönget, amiket másként nem is lehetne itthon látni. A milliárdossal sok riport készült az utóbbi időben, de magánéletét eddig homály fedte, most már azonban biztos, hogy nem egyedülálló! Nagy Nikolettának, vagyis Vajna Timi szépségkirálynőjének sikerült kifognia a gazdag férfit! Korábban együtt nyaraltak, de most egyértelműsítették, hogy együtt járnak: csókolózós videót tettek közzé!

Nagy Nikoletta szépségkirálynő a milliárdos Josh Cartuval járForrás: Instagram/Josh Cartu

A milliárdos a Hello! Magazin friss számában nyilatkozott is a magyar lányokról, elárulta, mit szeret bennük, de úgy tűnik, már megtalálta azt az egyet. Ami a magyar lányokban nagyon tetszik az az, hogy nemcsak szépek, hanem van lelkük is. Érdekesek, barátságosak és nem hidegek. Sok hideg lánnyal találkoztam már más országokban. És be kell vallanom, hogy jobban szeretem az érzelmesebb hölgyeket. Egyébként nagyon jól kijövök minden magyar emberrel, főleg a magyar nőkkel" - árulta el a milliárdos.

Megmutatta fényűző otthonát a milliárdos, Josh Cartu: Videó!
Él Budapesten egy titokzatos milliárdos, akiről sokan hallottak, de valójában senki nem tudja, hogy ki is ő valójában és mit csinál. Most azonban megismerhetjük őt, és fényűző otthonát! Olvasd el erről a Life.hu cikkét!