Szilágyi János, legendás televíziós személyiség Azurák Csabának adott interjút, amelyben elárulta, hogy bizony nehezen éli meg, hogy eljárt felette az idő és öregségére semmi dolga sincs.

"Kéne valamit csinálni. Kutyát sétáltatni bérben. Teljesen mindegy, hogy valami elfoglaltságom legyen, mondjuk kötelességem ott lenni Juli néninél, elhozni a kutyát, visszavinni egy óra múlva." -kezdte mondandóját Szilágyi. 

Szilágyi János nem tudja elfogadni az öregedéstForrás: Youtube

Kifejtette, hogy szerinte sok szabadaideje van, jó lenne csinálni valamit, de igazából nem megy elébe a dolgoknak, csak vár, hátha jön valami, amivel szívesen töltené az idejét. Mesélt az életéről, interjúkról, válaszolt arra a kérdésre is, miért osztotta meg a nyilvánossággal, hogy sterilizáltatta magát majd' 40 évesen.

"Rémes kimondani. Amikor 80 éves lettem az angyon kemény volt. Azt kell mondani, hogy nyolcnvanegy, kettő, három... nem biztos, hogy a negyediket mondani kell. Fura hogy a halál, a vég az abszolút belátható közelségbe került.(...) Szerencsére nincs semm súlyos betegségem, semmivel nem kínlódom, azzal kínlódom, hogy nincs dolgom."