Ezt gondolja Gianni a házasságról

Forrás: Gianni Annoni -
Gianni Annoni Debreczeni Zita Zita Annoni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres olasz férfi már többször is elárulta, hogy Zita előtt soha nem gondolt komolyabban a házasságra, de aztán mégis csak férj lett belőle. Most pedig elárulta, hogy mit gondol a házasságról. 

Bombaként robbant a hír, hogy Debreczeni Zita és Gianni Annoni összeházasodnak. A szexi modell és a kedvese az olasz Dolomitokban mondták ki a boldogító igent, Zita pedig nem sokkal ezután névváltoztatást is eszközölt, mely már a közösségi oldalán is látszik.

Gianni Annoni elárulta mit gondol a házasságról Forrás: Gianni Annoni

Most pedig kiderült, hogy Gianni mit gondol az esküvőről, ugyanis egy interjúban nemrég kifejtette az őszinte véleményét:

"Azt azért minden férfi tudja, hogy egy gyűrű nem igazán az ujjunkra kerül, hanem az orrunkra és onnantól fogva úgy rángatnak minket a nők, ahogy csak tudnak" - írta meg a Best.

Debreczeni Zita szörfözni próbál: Fotó!

Nem mindennapi hobbiba vágott bele Debreczeni Zita. A szexi sztár szörfözni tanul, de állítása szerint is van még bőven hova fejlődnie: Fotó!

Megalázták D. Nagy Lajost a Bikini frontemberéthttp://www.life.hu/sztarok/20170804-megalaztak-d-nagy-lajost-a-bikini-frontemberet-egy-rendezvenyen.htmlEgy hazai rendezvényről tálalt ki a Bikini frontembere. D. Nagy Lajos úgy érzi, megalázó helyzetbe hozták a zenekarával együtt. TV + Sztárok--Rékasi Károly ügye még messze van a befejezéstől http://www.life.hu/sztarok/20170804-nem-tud-lezarulni-rekasi-karoly-ugye.htmlRékasi Károly balesetének felgöngyölítése jóval több időt vesz igénybe, mint ahogy arra a többség számított. De a színész még így is azt mondja, nagyon sok mindent nem ért. TV + Sztárok--Pásztor Anna medencés fotójától kiborultak az anyukák http://www.life.hu/sztarok/20170804-pasztor-annat-megtamadtak-az-atomanyak.htmlBizony, Pásztor Anna egy egyszerű medencés fotóval is képes volt kiakasztani az anyukákat. Pontosabban, a véresszájú atomanyákat. De miért? TV + SztárokOrigoVietnámi fiáról mesélt Bayer Ilona http://www.life.hu/sztarok/20170804-bayer-ilona-a-vietnami-fiarol-meselt.htmlEddig úgy tudtuk, hogy az egykori híradósnak három fia van, de most érdekes infók kerültek napvilágra a sztár családjáról. TV + SztárokOrigoÍgy vallott szerelmet Dundika Majkának a tengerpartonhttp://www.life.hu/sztarok/20170804-igy-vallott-szerelmet-dundika-majkanak.htmlNyaralása alatt sem feledkezik meg élete párjáról Dundika. TV + SztárokOrigoMeghalt Robert Hardy, a Harry Potter filmek sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20170803-meghalt-robert-hardy.html91 éves korában meghalt Robert Hardy, a Harry Potter filmek sztárja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.