Sokan kíváncsiak arra, hogy vajon most hogy áll Pintér Tibor magánélete? A karrierjéről ugyanis nagyon sokat mesél, míg a nőkről szinte egyáltalán nem is hallani. 

Pintér Tibor volt Berkiék vendége, akit többek között arról kérdeztek, hogy inkább színésznek vagy művésznek tartja-e magát? A sármos híresség bevallotta, hogy szerinte a művészség előfeltétele egy bizonyos lelki és intellektuális érettségi szint, amit a kor előrehaladásával lehet elérni, temrészetesen sok munka mellett.

Azt mondta, nagyon törekszik arra, hogy az útókor művészként emlegesse majd nevét. Berki azonban nem hagyta sokáig beszélni a sztárt, gyorsan rátért Tenya magánéletére, hiszen köztudott, hogy a sztárapuka sokszor összeköti a privát programjait a munkájával, így akár az is megtörténhet, hogy a színházból választ magának párt. Ám kiderült, hogy ez nem így van: 

"Egyszer volt az életemben, és rá is fáztam. Abszolút nem jó, és meg is tanultam egy életre. (...) Egy színházi szerelem nem teszi lehetővé - főleg akkor, ha az igazgató beleszeret a kolléganőjébe - ennek a szabadságát. A kolléganő abban a pillanatban elkezd azon morfondírozni, hogy a társulat előtt hogyan esik szégyenbe. Én elkezdek morfondírozni, hogy nem tudom eléggé kimutatn ia szeretetemet, hiszen majdnem mindig ebben a közegben mozgunk"

 

Pintér Tibor szerint bocsánatos bűn a megcsalás
Pintér Tibor igen sajátságosan gondolkozik, ha a párkapcsolatokról van szó. Most is érdekes dolgokat mesélt: elmondása szerint volt már szerető és hűtlen társ is. Mindkét kapcsolatnak megvolt a maga izgalma, hiszen a lopott, titkos órák igen romantikusak tudnak lenni. Olvass tovább itt...