Most már tudjuk, hogy mennyi ideig nem ülhet volán mögé Oszter Sándor felesége, Failoni Donatella. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Oszter Sándor felesége ittas állapotban került közúti balesetbe az Istenhegyi úton. Az asszony vallomása szerint mindössze egy pohár bort ivott, és csak a közeli boltig akart menni tojásért, ám eközben koccanásos balesetet okozott. Szerencsére senkinek nem lett baja, ám Donatella jogosítványát bevonták, és többszázezres bírság megfizetésére is kötelezték

Oszter Sándor felesége 1,5 évig nem vezethetForrás: Facebook/Failoni Donatella

Most azonban a határozat is megérkezett, hogy mennyi ideg nem vezethet a művésznő. Donatella nagyon el van keseredve, amelyről a közösségi oldalán tájékoztatta a követőit, hiszen mint kiderült,1 év 5 hónapig nem vezethet - írta meg a Blikk.

Eközben Sándor nagy erőkkel küzd Diósjenő lakóival, akik minden áron szeretnék megfékezni az építkező színészt. Már petíciót is írtak a hivatalos szerveknek, ugyanis a helyiek szerint komoly természetkárosítást okoz a színész tevékenysége. De Oszter úgy gondolja, erről nincsen szó, hiszen minden szemszögből kivizsgálásra került a terve, és az összes hivatalos papírt beszerezte.