Berki Krisztiánnak ismét sikerült kivernie a biztosítékot néhány követőjénél egy ártatlan videóval: ő és Natasa kocsikáznak, de a rajongók szerint Nati nincs megfelelően bekötve, 

Berki Krisztián előszeretettel tölt apás napot kislányával, ilyenkor ketten kalandoznak a városban. Autókázni is nagyon szeretnek együtt, erről a minap Berki egy rövid videót is mutatott. Néhány követőjénél viszont nagyon kiverte a biztosítékot a felvétellel: Csak úgy záporoztak a negatív kommentek!

Berki Krisztiánt nem kímélik a kommentelők: szerintük nincs normálisan bekötve NatiForrás: Instagram/Berki Krisztián

A rajongói szerint ugyanis Nati nem volt normálisan bekötve, és ez egyszerűen elfogadhatatlan. "A Berkinek mindent lehet... még a saját gyermekét is veszélyezteti" - írta az egyik kommentelő, de nem ő volt az egyetlen, aki felhívta Berki figyelmét a vélt vagy valós hiányosságra. "Nagytudású!! Be kéne kötni a gyereket..." - írta egy másik rajongó. Sokan persze a védelmükbe vették a celebet, leírták, hogy Nati szerintük be van kötve, csak kibújt a vállpántból, így már csak a derekát fogja az öv. Mások szerint azonban ez nem magyarázat. "Teljesen mindegy, hol van az öv, a feléből bújt-e csak ki a gyerek, vagy az egészből... A szülő felelőssége, hogy rászóljon a gyerekre, ha kell kétpercenként addig, míg meg nem tanulja! Nem másért, csak a biztonságért! Nem az első kép, amin nincs, vagy nem szabályosan van bekötve a gyerek! Nem kötekedni akarok, csak ezzel dolgozom és tudom a következményeket! Celeb, nem celeb, a gyerekéről van szó" - írta le véleményét hosszan egy másik kommentelő.