Sandra Bullock mélyen a zsebébe nyúlt, és olyan összeget adományozott a Harvey károsultjainak, amit még kimondani is nehéz. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, 2005 óta nem volt példa akkor viharra az Egyesült Államokban, mint amit a Harvey nevű tornádó okozott nemrég. Múlt hét pénteken éjszaka érte el Texas partjait, és végig söpörve komoly károkat okozott. 

Egy három nappal ezelőtti fotó Houston városárólForrás: AFP/Thomas B. Shea

A tornádót követően elképesztő árvíz keletkezett, amelyről egy magyar szépségkirálynő is mesélt, aki a houstoni otthonában rekedt magas vízszint miatt. Sok híresség döntött úgy, hogy kihasználva a lehetőségeit segít a károsultakon. 

Sandra Bullock komoly összeggel támogatta a Harvey károsultjaitForrás: AFP/Valerie Macon/Valerie Macon

Eddig a Kardashian-család volt a legbőkezűbb, ahonnan 500 ezer dollár, vagyis durván 125 millió forint érkezett támogató céllal. Sandra Bullock, aki maga is Texasban él, 1 millió dollárt, azaz közel 250 millió forintot adományozott a Vöröskeresztnek - írta meg a People

Egy férfi tört be Sandra Bullock otthonába, de szerencsére senki nem sérült meg a támadás során. Természetesen az eset bíróság elé került, a férfi pedig börtönbüntetést kapott tettéért, mivel a nyomozás során kiderítették, szexuálisan akarta bántalmazni a sztárt. Az is kiderült, hogy az elkövető bipoláris zavarban szenved, ezért börtön helyett pszichiátriára került. Olvass tovább itt...