Hajdú Péter a tönkrement házassága után hamar megtalálta a boldogságot, de Eszterrel nem tartott sokáig a kapcsolatuk. A műsorvezető elárulta, miért szakítottak.

Sikerült újra megtalálnia a szerelmet Hajdú Péternek, miután Katával tönkrement a kapcsolatuk. A 28 éves Eszter oldalán újra boldognak és teljesnek érezte magát, annyira, hogy még a nagy nyilvánosságnak is bemutatta a lányt. Viszonyuk azonban nem tartott sokáig, Hajdú Péter pedig elárulta, hogy miért szakítottak.

Hajdú Péter és Eszter már nincsenek együtt. A műsorvezető elárulta, miért szakítottakFotó: Polyak Attila - Origo

"Nincs ebben semmi titok. Más élethelyzetben vagyunk, más elképzelésünk van a jövőről. Egyébként Eszter egy igen helyes, jólelkű lány, csak jót tudok róla mondani. Huszonnyolc éves, neki férjre és gyerekekre van szüksége, én pedig még el sem váltam. Nem adhattam meg neki egy saját családot. Egyelőre nem kívánok újra megnősülni, és nem tervezek még egy gyereket" - mondta a hot! Magazinnak Hajdú Péter. Hozzátette, most egyedül van, de jól van ez így. Nem hajszolja a szerelmet, de nem is áll neki ellen. Ha találkozik a nagy Ő-vel, akkor nem fog elmenekülni: egy szép intelligens, életvidám nő le tudja venni a lábáról. Hajdú Péter arról is beszélt, hogy nagyon hiányoznak neki a gyerekei. "Abban maradtunk, hogy kéthetente hétvégén, és hétközben egy napot velem vannak, de ha többre van lehetőségem, akkor örülök neki, mert endkívül hiányoznak a gyerekeim. Szeretnék több időt velük tölteni, de tartom magam a megállapodásunkhoz" - mondta a műsorvezető, aki azt is elárulta, hogy a gyerekek nehezen bár, de megszokták már az új helyzetet.

Megszólalt a szakításukkal kapcsolatban Hajdú Péter exe, Eszter


Már korábban is lehetett arról olvasni, hogy Hajdú Péter és kedvese, Eszter szakítottak, ám akkor ez még vaklárma volt. Az elmúlt napokban azonban bombaként robbant a hír: most már tényleg nincsenek együtt. Szakításukat előbb a műsorvezető, majd Eszter is kommentálta. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!