Hamarosan eléri Florida partajit is a félelemetes hurrikán, melyet Irma névre kereszteltek. Gombos Edina és családja jelenleg ebben a térségben él és alaposan felkészültek az elkövetkező napokra...

Közösségi oldalán számolt be a sztár, miként élik meg a hurrikán előtti napokat. Elmondások szerint az Irma hurrikán az egyik legkegyetlenebb vihar és elképesztő károkat okoz ott, ahová eljut. Reggel Kuba partjait érte el, és Florida felé is útját veszi. 

Gombos EdinaForrás: TV2

 "Hét órával az előző bejelentkezésem után, sötétedés előtt kimentünk az óceánhoz, hogy megnézzük, vízközelben mennyit romlott a helyzet. Érezhetően erősödik a szél és gyülekeznek a felhők, ennek ellenére a bátrabbak még sétáltak, sportoltak a parton. Szombaton már biztosan megérkezik az eső és akkor teljesen kiürülnek az utcák. Az iskolaépületeket ma megnyitották azok előtt, akik nem tartják elég biztonságosnak a lakásukat. A többiek bezárkóznak a saját otthonukba, mi is így teszünk majd, maradunk a házunkban, mivel erős betonépület cseréptetővel, az ablakainkon-ajtóinkon pedig van hurrikántól védő vastag fémredőny. Homokzsákokkal is készültünk, és persze vízzel, tartós élelmiszerekkel, stb. Repülőre ülhettünk volna napokkal ezelőtt vagy kocsival is elhagyhattuk volna Floridát, ahogyan sokan tették, de óriási a dugó a sztrádákon és őrület van a reptereken is, így jobbnak láttuk maradni. Ha nagy gond lesz, még mindig be tudunk menni Miri iskolájába, ami szintén hurrikánbiztos épület. Amennyire lehet, felkészültünk Irma érkezésére. Tudjuk is, nagyjából mire számíthatunk, hiszen tavaly volt már ilyenben részünk. A férjem főleg nem pánikol, hiszen míg Kubában élt, szinte minden évben tombolt egy-két hurrikán/ciklon, és ott azért nincsenek olyan erős épületek, mint Floridában. Arrafelé a helyreállítás is lassabb, nehézkesebb. Bízunk benne, hogy nem lesz olyan tragikus a helyzet, mint amilyennek jósolják, és mi tényleg mindent megtettünk azért, hogy nagyobb baj nélkül átvészeljük a hurrikán tombolását. Mindezt azért írtam le nektek ilyen részletesen, hogy hiteles, valós információkhoz jussatok, mert látom, hogy egy-két szenzációhajhász lap már ontja a baromságokat rólunk. Ígérem, hamarosan jelentkezünk friss floridai hírekkel" -írta Edina közösségi oldalára.

Nagy bejelentést tett az Amerikában élő Gombos Edina
Zöldkártyás amerikai lett Gombos Edina és családja, akik elárulták, hogy mikor jönnek haza legközelebb.