Nem könnyű a humoristák élete, hiszen újra és újra megnevettetni az embereket sokkal nehezebb, mint könnyeket csalni a szemükbe. Az emberek azonban még inkább megnehezítik a stand up comedysek dolgát: felveszik az előadásokat, közzéteszik, így a következő állomáson már mindenki ismeri a poént.

A stand up comedysek országszerte fellépnek, megpróbálják szórakoztatni az embereket vicces történeteikkel, és persze ahogy tudják, úgy frissítik az előadásaikat, de a poénok száma véges. A tévében elhangzott vicceket már nem mesélik újra, de két különböző vidéki helyszín feltűnhet ugyanaz a történet. Ezzel nem is lenne baj, ha az emberek nem vennék fel az előadásokat, és töltenék fel egyből az internetre, hiszen így már nem lehet senkinek sem újat mondani.

Badár Sándort megrövidítik a csalókForrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

„A különböző feltöltős, megosztós internetes oldalak már eddig is megnehezítették a mindennapjainkat. De már felütötte fejét modernizált világunk másik mételye, ami még ennél is rosszabb, hogy telefonnal felveszik és azzal a lendülettel fel is töltik ezekre a megosztós oldalakra" – panaszolta a Borsnak Badár. Hozzátette, ő már került kellemetlen helyzetbe emiatt: az egyik vidéki fellépésén alig kezdett bele a történetébe, már valaki be is kiabálta a poént. „Több ilyen eset is megtörtént velem mostanában. Nagyon bosszantó dolog, amikor tönkreteszik egy ilyennel az előadó produkcióját, és egyben a többi néző szórakozását is. Ráadásul az emberek többsége sokszor nincs is tisztában vele, hogy mit követett el. Akik a moziban sunyiban rögzítik a filmeket, azok tisztában vannak vele, hogy lopást követnek el és törvényt sértenek. De akik felveszik, majd feltöltik a netre az előadásainkat, azoknak általában fogalmuk sincs arról, hogy szerzői jogokat sértenek. Fel lehet lépni ellenük, de itthon nehezen haladnak az ilyen ügyek, és eltávolítani sem olyan egyszerű" – árulta el a humorista.

Badár Sándor döbbenetes vallomása: a klinikai halálból tért vissza
Badár Sándor nem sokszor mesél a magánéletéről, most azonban életének egy tragédiáját mégis megosztotta a nagyérdeművel: megjárta a klinikai halál állapotát! Az orvosok 10 órán át küzdöttek az életéért. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!