Badár Sándor előadásait felveszik és feltöltik az internetre: ezzel meglopják a sztárt

Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt -
Badár Sándor internet lopás humorista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem könnyű a humoristák élete, hiszen újra és újra megnevettetni az embereket sokkal nehezebb, mint könnyeket csalni a szemükbe. Az emberek azonban még inkább megnehezítik a stand up comedysek dolgát: felveszik az előadásokat, közzéteszik, így a következő állomáson már mindenki ismeri a poént.

A stand up comedysek országszerte fellépnek, megpróbálják szórakoztatni az embereket vicces történeteikkel, és persze ahogy tudják, úgy frissítik az előadásaikat, de a poénok száma véges. A tévében elhangzott vicceket már nem mesélik újra, de két különböző vidéki helyszín feltűnhet ugyanaz a történet. Ezzel nem is lenne baj, ha az emberek nem vennék fel az előadásokat, és töltenék fel egyből az internetre, hiszen így már nem lehet senkinek sem újat mondani.

Badár Sándort megrövidítik a csalók Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

Badár Sándor döbbenetes vallomása: a klinikai halálból tért vissza

Badár Sándor nem sokszor mesél a magánéletéről, most azonban életének egy tragédiáját mégis megosztotta a nagyérdeművel: megjárta a klinikai halál állapotát! Az orvosok 10 órán át küzdöttek az életéért. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.