Előkerült Ariane Lak, a brit milliomosnő

Forrás: Thinkstock -
hajléktalan eltűnés Ariane Lak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már lassan mindenki kezdte feladni a reményt, amikor a magánnyomozó végre sikerrel járt: megtalálta a döbbenetes körülmények között élő milliomosnőt. 

Ariane Lak még márciusban tűnt el az otthonából, és sokáig semmilyen nyomot nem is találtak vele kapcsolatban. Az 51 éves nő - aki iráni kádzsárok leszármazottjának tartja magát - eltűnését a családja nem jelentette a rendőrségen, hanem azonnal magánnyomzót fogadtak az ügyhöz.

A szakember Milánóban próbálta felkutatni a nőt, és sikerrel is járt, miután megmutatta néhány hajléktalannak Ariane fotóját. Többen is felismerték, és állításuk szerint ő is az utcán él. Nem sokkal ezután a magánnyomozó megtalálta az asszonyt, aki rendkívül rossz bőrben volt, és azt sem tudja pontosan, hogy mi történt vele.

"Nem tudom megmagyarázni, hogy pontosan mi történt. Azt hiszem sétáltam, amikor megtámadtak és kiraboltak, én pedig elestem és bevertem a fejem" - mesélte Ariane, akinek csak emlékfoszlányai vannak a történtekről.

Azt is elárulta, hogy Milánóban nagyon kedvesek az emberek. Többen is felajánlották a segítségüket, de ő nem fogadott el semmit. Helyette inkább az utcán aludt, és szállodák, éttermek előtt állva várt némi maradék ételt - írta meg a DailyMail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.