Vámos Erika kapcsolatának kezdete fiatalabb szerelmével viharosra sikerült, de úgy tűnik mostanra lenyugodtak a hullámok: eljegyezték egymást.

Nagy boldogságáról tudatta ismerőseit és rajongóit Vámos Erika: eljegyezték. A TV2 csinos műsorvezetője viharos hónapokat tudhat háta mögött, ugyanis fiatalabb szerelmével, Mátéval már egy szakításon is túl vannak. Anna idején erről is beszámolt Vámos Erika, odáig fajult ugyanis a helyzetük, hogy még a Facebook-oldaláról is letiltotta szerelmét a műsorvezető.

Vámos Erika újra boldogForrás: Vámos Erika / Facebook

Ennek azonban szerencsére vége, és a szerelmesek újra egymásra találtak. Júliusban már lángoló érzelmeikről számoltak be ismét, most pedig arról tudatták ismerőseiket, hogy kapcsolatuk egy újabb szintre lépett: Vámos Erika a Facebook-oldalán jelentette be, hogy eljegyezte a párja!

Vámos Erika újra összejött szerelmével!
Vámos Erika és párja a nyilvánosság előtt szakítottak, viharosan ért véget a kapcsolatuk. A műsorvezető még otthonából is elköltözött volt szerelme miatt, akivel most újra összejöttek. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!