Blake Lively színésznő is megszólalt azután, hogy kirobbant Harvey Weinstein producer, szexbotránya. A színésznő a Los Angeles Times lapnak adott interjúban arról beszélt, hogy ki zaklatta rendszeresen a forgatások alatt.

Lively, aki ma már két gyermekes anyuka és Ryan Reynolds felesége elmondta, hogy az egyik sminkes rendszeresen zaklatta őt munka közben. „Egyszerűen illetlen, kellemetlen dolgokat mondott és mindig ragaszkodott hozzá, hogy

ecset helyett, az ujjával kenje fel a számra a rúzst.

Amikor egyszer elaludtam a lakókocsiban, amikor felébredtem ő ott volt és engem videózott." – mondta az interjúban a sikeres színésznő, aki nem hezitált néhány esetet követően azonnal szólt az adott produkció producerének. 

Blake LivelyForrás: Getty Images/2017 Andrew Toth/Andrew Toth

 

„A vezetőség három hónapot várt, mire leültek beszélni a sminkessel. Mint kiderült nem az én vádjaim miatt, hanem azért, mert az illető kutyája az öltözőbe piszkított."  

– rántotta le a leplet Hollywood mocskos dolgairól Lively, akinek panaszával senki nem foglalkozott. A színésznő végül ügyvédhez fordult, amit már nem tudtak a filmesek figyelmen kívül hagyni és a nyomozást követően elküldték a sminkest. „Bár felmondtak neki, a producer még egy kedves levelet is írt a sminkesnek, hogy máshol munkát kapjon."- ecsetelte az interjúban Lively.

Az összes cikk a témában: