Harvey Weinstein lemondott a vezető pozíciójáról

metoo Harvey Weinstein bántalmazás szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harvey Weinstein ügye pillanatok alatt végigsöpört a világon, és a dolog még korántsem ért véget. 

Ahogy azt már megírtuk, molesztálási botrányba került Harvey Weinstein, aki nem csak szóbeszéd áldozata, hanem valódi bűnök hadával "büszkélkedhet". Nemrég került napvilágra a hír, mely szerint Weinstein évtizedeken át zaklatta szexuálisan női alkalmazottait és számos színésznőt.

Weinstein egy New York-i filmbemutatón szeptember elején Forrás: Getty Images/Steve Zak

A hírek után a The Weinstein Co. produkciós vállalat azonnali hatállyal elbocsátotta a 65 éves férfit, aki minderre döbbenetesen reagált: elhatározta, hogy továbbra is filmezni fog, vagy a cégénél, vagy máshol, hiszen véleménye szerint őt illegálisan rúgták ki a cégből, és jogában áll visszaszerezni a pozícióját.

Ám most kiderült, hogy Weinstein a tegnapi nap folyamán lemondott a filmvállalat vezető testületében betöltött posztjáról.

Emellett természetesen a felesége elhagyta, sőt, a napokban az Oscar-díjakat odaítélő amerikai filmakadémia és a brit filmakadémia is kizárt tagjai közül - írta meg a HollywoodReporter.

Így pihentette meztelen lábát a reggeliző asztalon luxusfeleség Babetthttp://www.life.hu/sztarok/20171018-igy-pihentette-meztelen-labat-a-reggelizo-asztalon-luxusfeleseg-babett-torokorszagban.htmlAhogy már megírtuk, Csősz Bogi egy kicsit kiakadt, mert luxusbarátnői sokszor nem a helyhez és alkalomhoz illően viselkedtek Törökországban. Nos, persze, minden nézőpont kérdése... TV + SztárokOrigoSokkot kaptak a hazai sztárok a szőrös lábú modelltől: videó http://www.life.hu/sztarok/20171018-kiborultak-a-hazai-hiressegek-a-szoros-labu-modelltol.htmlSokaknak nem tetszik a szőrös nőkkel kapcsolatos trend, de Istenes László és Hajdú Péter kifejezetten kiakadtak emiatt. TV + SztárokOrigoHódi Pamela elsírta magát Várkonyi Andrea műsorában: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171018-hodi-pamela-elsirta-magat-varkonyi-andrea-musoraban.htmlVárkonyi Andrea műsorában vendégeskedett Danny Blue és Hódi Pamela is, természetesen a mentalista be is mutatta tudását. TV + SztárokOrigoFöldes Eszter is vallott az őt ért zaklatásokrólhttp://www.life.hu/sztarok/20171018-foldes-eszter-is-beszelt-az-ot-ert-zaklatasokrol.htmlFöldes Eszter is csatlakozott azokhoz az emberekhez, akik zaklatásukról vallanak a közösségi oldalakon. A színésznőt is sok megaláztatás érte, de neveket ő sem mondott. TV + SztárokOrigoVajna Timi színes fánkokkal hempereg: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171018-igy-hirdeti-a-fankjait-vajna-timi.htmlEz aztán az egyedi reklám. Senki nem mondhatja, hogy Timi nem teszi oda mindenét... TV + Sztárok--Hadas Kriszta szerelmének haláláról és Sváby Andráshoz fűződő barátságáról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20171018-hadas-kriszta-vallott-svaby-andrashoz-fuzodo-baratsagarol.htmlHadas Kriszta többnyire a kamerák mögött tevékenykedik, de olykor ő is reflektorfénybe kerül. A tévés szerelmének haláláról beszélt és arról, ki segített neki a nehéz időszakban. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.