Harvey Weinstein, a molesztáló producer továbbra is filmeket akar készíteni

Forrás: AFP/Yann Coatsaliou -
film molesztálás metoo Harvey Weinstein
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A molesztálási botránya miatt kirúgták Harvey Weinstein producert saját cégéből, de ő nem adja fel. Ott, vagy máshol, ő filmeket akar csinálni.

Egyre több nő vádolja Harvey Weinsteint szexuális zaklatással, az egykor neves producer élete romokban hever. A felesége elhagyta, és saját cégéből is kirúgták, de úgy tűnik, ezek a körülmények őt nem érdeklik. Elhatározta, hogy ő továbbra is filmezni fog, vagy a cégénél, vagy máshol. Weinstein szerint őt egyébként is illegálisan rúgták ki a cégből, és jogában áll visszaszerezni a pozícióját.

Harvey Weinstein nem akarja abbahagyni a filmezést Forrás: AFP/Yann Coatsaliou

A TMZ forrásai szerint Weinstein persze tudja, hogy jelenleg egy mérgező személy mindenhol az iparban, de így azt is, hogy csak egy kis időt kell várnia, hogy elüljön a botrány és újra készítheti a filmjeit. Úgy véli ugyanis, hogy a The Weinstein Co. vállalat nélküle nem is jöhetett volna létre, így szerinte bármikor visszamehet, de ha nem, akkor máshol fogja csinálni azt, amit egykor a cégénél csinált.

Rengeteg színésznőt zaklatott Harvey Weinstein: Gwyneth Paltrow és Angelina Jolie is kitálalt


Egyre több nő emeli fel a hangját a befolyásos hollywoodi filmmogul, Harvey Weinstein ellen, aki még mindig tagad. Pedig már Gwyneth Paltrow és Angelina Jolie is felvállalta a nagy nyilvánosság előtt, hogy molesztálta őket a férfi, ahogy Ashley Judd is beszámolt hasonló esetről, és rajtuk kívül még sokan mások. A színészek és közszereplők sorra határolódnak el a producertől, a felesége kidobta, a cégéből pedig kirúgták. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Baukó Éva beszólt Pumped Gabo exének, Sebestyén Áginakhttp://www.life.hu/sztarok/20171017-bauko-eva-beszolt-pumped-gabo-exenek-sebetyen-aginak.htmlPár napja írtunk róla először, hogy Pumped Gabo exe, Ági újra szerelmes, új pasija pedig nem más, mint VV Lóri. Úgy tűnik, Baukó Évának ez nem annyira tetszik. TV + SztárokOrigoNevet követelnek a magyar színésznőtől, Sárosdi Lillától, aki molesztálásról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20171017-sarosdi-lillatol-kovetelik-mondja-el-ki-molesztalta.htmlSárosdi Lilla magyar színésznő Harvey Weinstein amerikai producer molesztálási ügyéből erőt merítve állt elő saját történetével: elmondta, hogyan zsarolta őt szexuálisan egy nagy magyar rendező. Most nevet követelnek tőle, mert sokakra illik a leírása. TV + Sztárok--Szakított a Vámpírnaplók két sztárja: Paul Wesley és Phoebe Tonkinhttp://www.life.hu/sztarok/20171017-szakitott-a-vampirnaplok-ket-sztarja-paul-wesley-es-phoebe-tonkin.htmlA Vámpírnaplók szexi színésze, Paul Wesley újra szingli. A sztár négy és fél éven át volt együtt kolléganőjével, Phoebe Tonkinnal, de már nincsenek együtt. TV + Sztárok--Egy Oscar-díjas színész is belekeveredett Harvey Weinstein molesztálási botrányábahttp://www.life.hu/sztarok/20171017-egy-oscar-dijas-szinesz-is-belekeveredett-harvey-weinstein-botranyaba.htmlHarvey Weinstein ellen egyre több nő vall, de nem ő az egyetlen, akit molesztálással vádolnak. Most egy Oscar-díjas színész keveredett a botrányba, Állítólag ő is erőszakoskodott valakivel. TV + Sztárok--Visszaélnek Klapka György nevével: így nyitottak zálogházathttp://www.life.hu/sztarok/20171017-visszaelnek-klapka-gyorgy-nevevel.htmlKlapka György neve egybeolvadt a zálogházzal, ezt az előnyt szeretnék kihasznélni ismeretlenek. Állítólag Klapka nevével fémjelzett üzletet nyitottak, szórólapjukon pedig ott is volt az Aranyember fényképe. TV + Sztárok--Így él Hujber Feri Kanadábanhttp://www.life.hu/sztarok/20171017-igy-el-hujber-feri-kanadaban.htmlA Bors megtalálta Hujber Ferit Kanadában, aki a fotók szerint egyáltalán nem unatkozik. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.