Nem gondoltuk volna, hogy ennyire rossz a kapcsolat Ildikó és az unokája között. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Pécsi Ildikó már évek óta perben áll a menyével, Pártos Csillával. Az egykori anyós és meny között a helyzet már teljesen visszafordíthatatlan, több téren is harcban állnak egymással: sem a lakhatási kérdés, sem a rokontartás kérdése nem dőlt még el. 

A helyzet pedig már olyannyira súlyossá vált, hogy a 77 éves Kossuth-díjas színésznő már belebetegedett az áldatlan állapotba. Sokan támadják a hírességet, ugyanis az emberek egy része csak annyit tud, hogy Pécsi Ildikó szeretné kitenni abból a lakásból a volt menyét és az unokáját, ami idő közben a nevére került. 

Bizonyos hírek szerint a művésznő fia, Szűcs Csaba már fel is mondta a lakás közüzemi szolgáltatásait, de Pécsi Ildikó állítja, ő erről semit sem tud: 

Pártos Csilla és Pécsi Ildikó ügye egyre csak mérgesedikFotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA

"Én nem tudok ilyesmiről, én nem bontottam fel senkivel sem a szerződést. Remélem, idén már vége lesz ennek a rémálomnak, és remélem a karácsonyunk már nyugodt lesz. Nem foglalkozom mások véleményével, akik gonosz nagymamának állítanak be. 5 éve felém sem nézett az a gyerek, most 19 éves, azóta annyit változhatott, ha az utcán elmenne mellettem, meg sem ismerném."

Pártos Csilla ügyvédje azonban állítja, hogy Szűcs Csaba valóban felmondta közüzemi szolgáltatásokat: 

"A hír igaz, ügyfelem volt férje minden szerződést felmondott a szolgáltatókkal, és hamarosan leszerelik a gázórát is. Teljesen ellehetetlenítik abban az ingatlanban az életüket." - írta meg a Blikk.