Várkonyi Andrea a Mokka vendégeként mesélt arról a szörnyű élményről, amelyet Gáborral éltek át a haláláról szóló álhírek kapcsán. 

Ahogy azt már megírtuk, az interneten kezdett el terjengeni a pletyka, mely szerint Bochkor Gábor az otthonában összeesett, kórházba szállították de nem tudtak rajta segíteni, ezért meghalt. Várkonyi Andi elárulta, először nem értette, mikor sorra keresték fel őt idegenek a közösségi oldalán, hogy résztvétet nyilvánítsanak, majd lassan az ismerősök közül is egyre többen kérdezték meg, hogy Gábor tényleg meghalt-e?

"Borzasztó volt, nem is értettem az egészet elsőre. Aztán halmozódott, nem csak ismeretlenek, hanem családi ismerősök is írtak. Gyorsan kapcsoltak, mert nyilván tőlem tudnák, hogy van valami, de elsőre sokkot kaptak"

Bochkor Gábort is megviselték a hírek, ahogy a családját és a lányát isForrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

Elmondása szerint ez egyáltalán nem vicces, ugyanis nekik van egy lányuk is, akit szintén megrázott a hír, nem beszélve Gáborról, aki alig győzte nyugtatgatni a hallgatókat a rádióban. Többen is végig sírták a hétvégét, mert azt hitték meghalt: 

"És igen, itt a Nóri, aki hallotta az egészet, és nem értette. Folyton azt kérdezte, hogy ki az a hülye, aki ezt terjesztette apáról, és miért."

„Mikor először mondtam neki, próbáltam lazán(...) Tegnap, mikor hazajött a rádióból, kérdeztem tőle, hogy, na, örültek a hallgatók, hogy hallanak? Erre azt mondta, hogy ne tudd meg, ez egyáltalán nem volt vicces. Zokogó hallgatók írta a rádió oldalára"