A Feleségek luxuskivitelben soron következő része sem lesz mentes a vitáktól: Csősz Bogi és Köllő Babett között például szakmai feszültség alakult ki, de Vivi paradicsomába is megérkezett a vihar!

A Feleségek luxuskivitelben című műsorban már semmi nem furcsa, a szereplők között folyamatosan van valamilyen feszültség, nem múlhat el adás anélkül, hogy ne történne valamilyen eget rengető veszekedés. Csősz Bogi és Köllő Babett között például szakmai feszültség kezdődött, ugyanis mindketten részt vettek egy castingon. Bogi kapott először bizonyítási lehetőséget, azt is láthattuk, hogyan próbálja el a szövegét.

Csősz Bogi durva szerepre jelentkezettForrás: Facebook/Csősz Boglárka

„Nem vagyok egy ringyó, hogy velem így beszéljenek. Mit ártottam neked? Azt hiszed, hogy megd*gsz és utána elküldesz?" – olvasta fel Bogi a szövegét, és úgy tűnik a próbája is remekül sikerült, mert Babettet már be sem akarta engedni . „Figyelj, nagyon jó lett, szerintem be se menj" – mondta Bogi, mire Babett kissé ingerülten reagált. „De rohadék vagy!" – válaszolt a színésznő. De nemcsak köztük alakul ki vita, Vivi és párja, Fecsó között sincs minden rendben!