Chris Chalker és a kollégája nem hittek a szemüknek, mikor meglátták a vérfagyasztó árnyat. 

Chris Chalker és Darren Vowles a St. Paul's Portland téren lévő egyik ingatlan pincéjében dolgoztak, amikor elképesztő dologra lettek figyelmesek. A két férfi éppen téglasorokat pakolt a teljes átalakítás alatt álló épületben, mikor különös dologra lettek figyelmesek. 

Chris azonnal telefont ragadott, hogy rögzítse a paranornális tevékenységet, majd a videóból később kivágott néhány képet, amelyeken véleménye szerint jól látszik, hogy több szellem is tartózkodott a helyiségben. 

A kőmüves férfi még egy fej nélküli alakot is látni vél a felvételeken, aki egy csecsemőt tart a kezében. Elmondása szerint nem ez volt az első alkalom, hogy furcsa dolgokat észleltek az alagsorban. Beszámolt több megmagyarázhatatlan esetről is, mint például amikor egy villanykörte mindenféle előjel nélkül felrobbant - írta meg a Mirror

Szellem mászott a kisgyerek ágyába - videó
Egy angliai házaspár állítja, hogy szellem zaklatja a másfél éves kisfiukat.
Az anya a The Sunnak elmondta, hogy fia gyakran próbált meg kimászni az ágyából, ezért a férjével egy kamerát szereltek a szobájába. Laura Haigh a felvételeken észrevette, hogy különös fény jelenik meg a kiságy felett, majd egy áttetsző, alacsony alak mászik be Sebestian mellé az ágyba: videó!