Tóth Veránál teljesen betelt a pohár: elege van abból, hogy mindenféle cégek jogtalanul használják reklámként az arcát.

Sajnos nem Tóth Vera az egyetlen, aki csalással és hamisítással találja szemben magát. Korábban Völgyi Zsuzsi borult ki, mikor egy szépészeti klinika az ő arcával reklámozta magát. Azt állítva, hogy az énekesnő arca is az ő kezeléseiktől ilyen fiatalos és szép, pedig ez nem volt igaz. 

Nem sokkal ezután pedig Gombos Edina került kellemetlen helyzetbe, mikor fogyasztóterméket reklámoztak a fotójával. Először túlsúlyosan, majd karcsún ábrázolták, és állíttották, hogy a speciális produktumnak köszönhető Edina alakja. Természetesen, a fotó sem volt igazi, és az állítás sem. 

Most pedig Tóth Verára került a sor, akit szintén valamilyen fogyasztótermékkel hoztak összefüggésbe. Az énekesnő már többször is beszélt a témával kapcsolatban, de mostanra tényleg betelt a pohár: 

"Szeretném újra és újra elmondani, nyomatékosítani mindenkiben, hogy semmilyen fogyasztóport, diétás szert nem használok. Arra a sok levélre szerettem volna ezzel reflektálni, melyeket a témát érintő kérdésekkel küldtetek nekem. Sajnos ezek a cégek jogtalanul használják az arcomat és a nevemet a termékeikhez. A jogi intézkedéseket megtettük, mi is várjuk a fejleményeket! Szép estét Mindenkinek!" - írja a közösségi oldalán a sztár.