Hujber Ferire pénzbírságot szabtak ki marihuána fogyasztása és birtoklása miatt, de a színész határozottan kijelentette, hogy nem fog fizetni. Ezzel a börtönbüntetést is kockáztatta, de szerencséjére erre nem fog sor kerülni: van valaki, aki szívén viseli a színész sorsát.

Hujber Ferenc marihuána birtoklása és fogyasztása miatt került veszélybe: a bíróság pénzbüntetést szabott ki rá, de a színésznek esze ágában sem volt fizetni. Hátrahagyva a családját inkább elköltözött Kanadába. Viselkedésével a börtönt is kockáztatta, hiszen letöltendő büntetésre válthatta volna a bíróság a pénzbírságot, de erre nem fog sor kerülni.

Hujber Ferenc pénzbüntetését valaki kifizetteForrás: TV2

A színész szerencséjére ugyanis van egy meg nem nevezett jótevője, aki nem akarta, hogy Hujber börtönbe kerüljön. Valaki kifizette az összesen 322 ezer forintos büntetést, így a Valami Amerika sztárja fellélegezhet: biztosan nem kell börtönbe mennie - írja a Lokál.

Hujber Feri drogfogyasztásáról vallott: mindennap szív füvet!
Hujber Feri botrányaitól hangos a sajtó egy ideje, legutóbb kábítószer birtoklásáról írtak a lapok. A színész ezt nem is tagadja sőt, büszkén tette közzé Facebook-oldalán, hogy mindennap szív! Olvasd el erről a Life.hu cikkét!