Pécsi Ildikó és Pártos Csilla évek óta csatároznak, ma folytatódott a perük, melyben elvileg a művésznő unokája is tanúskodott volna, csakhogy ő nem jelent meg a tárgyaláson. 

Még mindig nem zárult le Pécsi Ildikó és Pártos Csilla évek óta húzódó harca. A pereskedés több fronton zajlik, hiszen a lakáskiürítésiés a rokontartási ügy is lezáratlan még. Az utóbbi újabb tárgyalására kedden került sor, elvileg Pártos Csilla fia, Csaba is be volt idézve, mindenki várta azt a pillanatot, amikor Pécsi Ildikó 6 év után újra találkozik az unokájával, ám erre nem került sor. 

Pécsi Ildikó mégsem találkozott unokájávalFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Hiába volt a 19 éves fiú tanú, a tárgyaláson nem jelent meg. Ott volt viszont Pártos Csilla és Pécsi Ildikó is, de természetesen egymással egy szót sem beszéltek. A zárt tárgyalás nem tartott sokáig, el kellett napolniuk, hiszen Csaba nem jelent meg a bíróságon - írja a Bors

Döbbenetes, amit Pécsi Ildikó az unokájáról mondott
Pécsi Ildikó és Pártos Csilla között évek óta dúl a harc, a kettejük közötti rossz viszony pedig másokra is hatással van. Pécsi Ildikó és unokájának kapcsolata is megromlott, 6 éve nem látták egymást. A művésznő azt nyilatkozta, hogy elmenne mellette az utcán.