VV Lóri tiszta vizet öntött a pohárba szakításával kapcsolatban: fotó

fotó VV Lóri Sebestyén Ágnes szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Lóri és Sebestyén Ági szerelme tiszavirág életűnek bizonyult. A kezdeti lángolás hamar alább maradt: szakítás lett a vége.

Pumped Gabóval való szakítása után nem sokat kellett várnia az újabb szerelemre Sebestyén Áginak. A Való világ macsójával jött össze és úgy tűnt, hatalmas köztük a szerelem. A vége mégis szakítás lett. Sajtóhírek szerint a pénz miatt ment tönkre a kapcsolatuk, ám Lóri egy Insta posztban tisztázta a pletykákat.

"Nagyon sajnalom, hogy igy alakult a kapcsolatom Ágival ! Csodas napokat es heteket koszonhetek neki és nem banok semmit , talan egy dolgot, hogy mikor meg alkalmam volt ra nem kuzdottem elegge..!!" - írta megtörten Lóri a fotó alá, és a jelek szerint ő még egyáltalán nincs túl ezen a szerelmen.

Sáfrány Emese, Aleska gyerekkori fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20171203-aleska-gyerekkori-fotot-posztolt.htmlAleska, azaz Sáfrány Emese megmutatta, milyen kislány volt. Cuki jelmezben pózol a kamera előtt. TV + Sztárok--Szabó Győző meztelenre vetkőzött a színpadonhttp://www.life.hu/sztarok/20171203-szabo-gyozo-meztelenre-vetkozott-a-szinpadon-egy-darabban.htmlSzabó Győző egy darab kedvéért vetkőzött meztelenre.TV + SztárokOrigoCzippán Anett a gyerekszobából posztolt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171203-czippan-anett-a-gyerekszobabol-posztolt-foto.htmlA közelmúltban született meg Czippán Anett második kisfia, akivel ezúttal egy édes fotót posztolt.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoVV Fanni ügye folytatódik, exe megszólalthttp://www.life.hu/sztarok/20171203-vv-fanni-ugye-folytatodik-exe-megszolalt-hogyan-tovabb.htmlVV Fanni néhány nappal ezelőtt tűnt el, családja pedig kétségbeesetten keresi őt. TV + Sztárok--Britney Spears megmutatta álomszép otthonát: videóhttp://www.life.hu/otthon/20171203-britney-spears-megmutatta-alomszep-otthonat-video.htmlBritney Spears idén igazán kitett magáért, már ami az otthoni dekorációt illeti: megmutatta fényárban úszó álomszép kéglijét. OtthonOrigoKabát Peti pikáns ételekkel etette Köllő Babettet: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171201-kabat-peti-pikans-etelekkel-etette-kollo-babettet-video.htmlKöllő Babett, a Feleségek Luxuskivitelben című reality sztárja is a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor celebtáborát erősíti. Úgy tűnik, a nézők nagyon szeretik vagy éppen nem szeretik őt, ugyanis egy alkalmat kivéve eddig őt küldték bátoságpróbára. A következő adásban Kabát Péter a párja, aki igen hevesen flörtölt a szőkeséggel. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.