Ezért ment tönkre Jennie Garth és Dave Abrams házassága

Dave Abrams sztárpár Jennie Garth válás színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit mellbevágott a hír, mikor kiderült, hogy Jennie Garth és Dave Abrams kapcsolata zátonyra futott. Most azonban kiderült, hogy miért szakítottak. 

Pár hete röppent fel a hír, hogy Jennie Garth és Dave Abrams kapcsolata tönkrement, és most az is kiderült végre, hogy miért dönöttek úgy, szünetet tartanak. Egy közeli barát szerint Jennie és Dave nem élnek együtt, de próbálják megmenti a kapcsolatukat.

"Már egy ideje komoly gondjaik vannak. Úgy döntöttek, adnak egymásnak egy kis szabad teret, de nem akarnak teljesen eltávolodni egymástól" - mondta az ismerős.

Mint kiderült, Dave nem nagyon törte magát, hogy építse a karrierjét, Jennie pedig érthetően rossz szemmel nézte, hogy folyamatosan otthon ül, és lézeng a házban. A Beverly Hills 90210 egykori sztárjának elege lett abból, hogy ő foglalkozik a gyerekekkel, és emellett ő tölti be a kenyérkereső szerepet is.

Nagyon meghízott a Beverly Hills 90210 színésznője: fotó!

A Beverly Hills 90210 Kelly-je egykor mindenkit elkápráztatott a szépségével. Most pedig mindenki azon ámuldozik, hogy megváltozott. Pár éve még anorexis volt, most pedig a fölösleges kilókkal küzd. A 45 éves színésznőt hatalmába kerítette a jojo-effektus: fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.