Pártos Csilla kiengedte egy kicsit a gőzt saját szülinapi buliján, ami annyira jól sikerült, hogy még egy férfival is összemelegedett. 

Pártos Csillának az elmúlt évei hatalmas feszültségben teltek, hiszen folyamatosan pereskedik volt anyósával. Kapott azonban egy olyan meglepetésbulit, ahol ha csak pár órára is, de megfeledkezett a mindennapos stressztől. Barátnője 50. születésnapjára rendezett neki egy összejövetelt, ahol Csillának sikerült úgy elengednie magát, hogy még egy férfit is megcsókolt, nem is egyszer. 

Pártos Csilla ismeretlen férfival csókolózottFotó: Zih Zsolt/MTVA

"Rábaközi Andrea szervezte a partit. Azt akarta, hogy végre jól érezzem magam. Legnagyobb megdöbbenésemre egy különleges bárban kötöttünk ki, ahol én még soha nem jártam. Itt a legkedvesebb barátaim vártak, akikkel az eltelt 30 év alatt csak ritkán találkoztam" - kezdte mesélni estéjét a Borsnak Csilla. Majd rátért az ismeretlen férfi vendégére is, akinek kiváltképp örült. Nagyon megörültem, hogy ott volt, és nem tagadom, a buli hevében elcsattant több puszi is. Aznap olyanokat is átöleltem, akiket még soha nem láttam, de felköszöntöttek. Ez a fotó akár készülhetett volna Andreával történő közös puszinkról is" - mondta Csilla. A csókról fotó is készült, itt megnézheted