Megvannak az idei Comet gála győztesei - Istene Bence legyőzte Kasza Tibit

Forrás: All rights reserved/Mudra Laszlo -
győztes Csobot Adél comet 2017 Istenes Bence Comet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December 8-án rendezték meg az idei év nagy díjátadó gáláját, a Comet-et. A sztárok hónapok óta kapmányoltak közösségi oldalaikon, hogy minél több szavazatot begyűjtve megnyerjék a különböző tematikákban kiosztásra kerülő díjakat. Az idei eseményen is megjelent a hazai celebvilág krémje: gyönyörű szettek és meglepő stílusok vonultak fel a vörös szőnyegen.

Istenes Bence és Csobot Adél vezették az idei Comet gálát. A jegyespár hozta a formáját, egymást finoman csipkedve, jó hangulatot teremtve tettek eleget a házigazda szerepnek.

Istenes Bence, Csobot Adél, Comet 2017 Forrás: All rights reserved/Mudra Laszlo

Az idei Comet gála győztesei között voltak meglepetések, de több kategóriában is győzött a papírforma. Az egyik nagy meglepetés Kasza Tibi trónfosztása volt, ugyanis a social média kategóriában ő bizony alul maradt az Istenes Bencével folytatott harcban.

A Comet 2017 nyertesei:

Legjobb női előadó: Tóth Gabi
Legjobb férfi előadó: Majka
Legjobb színész: Scherer Péter
Legjobb színésznő: Pokorny Lia
Legjobb humorista: Kiss Ádám
Legjobb klip: Kollányi Zsuzsi, Lofti Begi, Majka: Valahonnan
Legjobb social média szereplő: Istenes Bence
Legjobb dal: Pápai Joci, Origo
Legjobb zenekar: Wellhello
Az év pillanata: a Millenium pólócsapat győzelme nyáron
Életműdíj: Presser Gábor

A sztárok ezúttal is csodás kreációkban jelentek meg a fotósok kamerái előtt. Kovács Dóri például egy igen merész összeállítást választott, ami nem bízott semmit a képzeletre.

Serena Rigacci és Gulyás Roland, az X-Faktor két döntőse szerelmesek egymásbahttp://www.life.hu/sztarok/20171209-serena-rigacci-es-gulyas-roland-szerelmesek-egymasba.htmlSerena Rigacci és Gulyás Roland a műsor után egymásba szerettek, nem titkolják kapcsolatukat. TV + SztárokOrigoFalusi Mariann fájdalmas vallomás tett: ezért nem lett gyerekehttp://www.life.hu/sztarok/20171209-falusi-mariannak-ezert-nem-lett-gyereke-vallomas.htmlFalusi Mariann egy fájdalmas trauma miatt döntött úgy, hogy nem vállal gyereket.TV + SztárokOrigoKasza Tibi felesége gyerekkori képet posztolt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171209-kasza-tibi-felesege-gyerekkori-kepet-posztolt-foto.htmlKasza Tibi felesége ezúttal egy sosem látott gyerekkori fotót posztolt közösségi oldalára: durcásan ül nagyszülei és testvérei társaságában.TV + SztárokOrigoVV Fanni gyilkosa bűntársról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20171209-vv-fanni-gyilkosa-szerint-buntarsa-is-volt.htmlVV Fanni november 20-án tűnt el, mára pedig szinte biztos, hogy már nincs életben. Halálával egy férfit, B.Lászlót gyanúsítanak, akit szerelmi szálak fűztek az áldozathoz. Az állítólagos gyilkos előzetes letartóztatásban van, folyamatosan kihallgatják. Bár tettét nem ismerte be, a bűnrészességet magára vállalta. TV + Sztárok--Szabó Győző megmutatta kisfiát, Misit: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20171208-szabo-gyozo-megmutatta-kisfiat-misit-foto.htmlSzabó Győző második gyerekét eddig még sosem láthattuk a nyilvánosság előtt, ám ezúttal kivételt tettek és közösen adtak interjút. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.