Döbbenetes vallomást tett az élete kapcsán Kovács Patrícia: intim titkokat is elárult Tatár Csillának. 

Tatár Csilla új műsorának köszönhetően a legnagyobb hazai sztárok életébe nyerhetünk bepillantást, sőt, Csilla még intim titkokról is kérdezgeti őket. Nemrég például Nánási Pálhoz látogatott el, aki saját magáról és Ördög Nóráról is bizony bevallott ezt-azt

Most pedig Kovács Patrícia kapta meg a 34 kérdést. Csilla elmondása szerint Patrícia vagány és bevállalós, aki nem fél szembenézni bizonyos kérdésekkel. 

Kovács Patrícia, Glamour-gála 2017Fotó: Polyák Attila/Origo

Rezzenéstelen arccal mesélt arról a dologról, amit nagyon bán a múltja kapcsán, és azt is elmesélte, hogy mi az, amit a munkájában a legjobban utál. El árulta, hogy mitől tud egy csapásra szerelembe esni, és azt is, hogyan tudta meg, hogy anya lesz. 

Eszenyi Enikő neve hallatán azonban egy kicsit megtorpant, és kereste a szavakat, de aztán elárulta, hogy mi áll a dolog hátterében: 

"Hát, nagyon nagyon sok jó, és nagyon sok rossz dolog. Egy ilyen örök csalódás, hogy ez nekünk nem jött össze." 

 

Ezért ment tönkre Kovács Patrícia házassága
Kovács Patrícia csaknem 10 évig volt együtt Gusztos Péterrel, egy közös gyermekük született és sajnos ez az örömteli esemény vezetett a kapcsolatuk megromlásához is. A színésznő szerint abban az időszakban nem figyeltek egymásra eléggé. Olvass tovább itt...