Sztárok, akiknek halálközeli élményük volt: Leonardo DiCapriótól Zac Efronig

Gerard Butler Zac Efron Travis Barker Tracy Morgan halálközeli élmény Leonardo DiCaprio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárok is kerültek már egy-két rázós helyzetbe, és olykor csak a szerencsén, vagy a gyors segítségen múlt, hogy nem lett belőle végzetes tragédia. Íme, azok a hírességek, akiket megérintett már a halál szele. 

Zac Efron

Zac Efron Forrás: AFP

A kékszemű színésznek Londonban volt halálközeli élménye, méghozzá biciklizés közben. A zsúfolt városban tekert reggel Hugh Jackmannel, amikor megtörtént a bajt. Zacknek ugyanis nincs túl sok tapasztalata a dugóban történő biciklizéssel kapcsolatban. „Követtem Hugh-t a kocsik között, aztán egyszer csak egy emeletes busz került elém a semmiből. Azonnal meghúztam a féket, és az első kerekek alá csúsztam, épphogy elkerülve a halált" - mondta Zac.

Leonardo DiCaprio

Forrás: AFP

Leonardo DiCaprio egyik kollégájának köszönheti, hogy életben van. Edward Notronnal közösen búvárkodtak, amikor a színész oxigéntartálya elromlott. Szerencsére kollégája nagyon gyorsan észrevette, hogy baj van, és megosztotta a saját palackját a színésszel, amíg fel nem értek.


Tracy Morgan

Tracy Morgan Forrás: AFP

A színész egy komoly autóbalesetet szenvedett, melyben barátját elvesztette, ő maga pedig súlyos agysérüléssel kerül kórházba. A karambol után hónapokig kórházban kezelték, az, hogy teljesen felgyógyult a csodával határos. Később úgy nyilatkozott a balesetről, hogy ez a tapasztalás megváltoztatta az egész életét.


Gerard Butler

Gerard Butler Forrás: AFP

A sármos színészt is megérintette a halál szele szörfözés közben, tényleg nem sokon múlt, hogy a víz alatt maradjon. A hullámok ugyanis túlságosan erősek voltak, egy sziklás rész felé lökték a színészt, ráadásul fel sem tudott jönni a víz felszínére. Szerencsére az őrség hamar a segítségére sietett, és gyorsan kórházba is szállították. „Nagyon közel volt a vég" – nyilatkozta az esetről a színész.

Travis Barker

Travis Barker Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

A Blink-182 dobosa nagyon közel került a halálhoz 2008-ban, amikor repülőgép-balesetet szenvedett. Négyen meghaltak, ő pedig súlyos égési sérüléseket szenvedett. Szerencsére nem tartott túl sokáig a felépülése, két hónappal a tragédia után már a stúdióban volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.