Demcsák Zsuzsa hosszú idő után újra hallatta a hangját, a műsorvezető ezúttal egy rádióműsorban mesélt arról, mivel tölti az idejét mostanság.

Egy ideje keveset hallhattunk Demcsák Zsuzsáról, aki tavalyi botránya miatt pár hónapra eltűnt a nyilvánosság elől. Mint ismeretes, a műsorvezető egy meglehetősen érdekes interjút készített az ATV műsorában, rengeteget bakizott és a szavakat is nehezen formálta. Az eset után a csatorna fel is függesztette. A műsorvezető, aki később magánéleti problémákra és kóros fáradtságra hivatkozott, egy időre visszavonult. Most azonban megtörte a csendet és elfogadta Sebestyén Balázs meghívását a Rádió 1 reggeli műsorába. Itt elárulta, miből élt az elmúlt hónapokban és mik a tervei a jövőre nézve.

Két gyereket kell eltartanom, nem tudom azt mondani, hogy a tartalékaimból élek és hátradőlök. Tök jól vagyok, nagyon jól megvagyok azzal, hogy háttérbe húzódtam. Ami valójában nem igaz, mert mindig írnak rólam. – idézi a műsorvezető szavait a műsorból a 24.hu. Demcsák Zsuzsa hozzátette, az elmúlt időszakban fordításból élt, egyelőre nem szeretne visszatérni a tévéképernyőre, semmiképp nem szerepelne valóságshowban, és úgy tervezi, hogy blogot indít a kamaszok nevelésével kapcsolatban.

Demcsák Zsuzsa egyelőre nem szeretne újra tévézniFotó: Hirling Bálint - Origo