Demcsák Zsuzsa teljesen eltűnt a nyilvánosság elől

Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa -
Demcsák Zsuzsa eltűnés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa az elhíresült Szanyi-interjú után lekerült az ATV képernyőjéről. Úgy tűnt, mintha a műsorvezető nem lenne teljesen magánál, ezt pedig a nézők is észrevették.

Mint később kiderült, állítólag a kollégáival sem viselkedett szépen. Sztárként érkezett az ATV-hez, és úgy is viselkedett. Keményen kritizált másokat, és ez eléggé elrontotta a hangulatot.

Demcsák Zsuzsa teljesen eltűnt a nyilvánosság elől Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa

Ezt követően az ATV és Zsuzsa megváltak egymástól, a hivatalos közlemény szerint közös megegyezéssel, bár sokán állítják, ez csak egy gesztus volt a csatorna részéről a műsorvezető felé, aki komolyan megüthette volna a bokáját az ügy miatt.

Zsuzsa pedig azóta teljesen felszívódott, eltűnt. A közösségi oldalain sem posztol, telefonokra sem reagál. Egyre többen aggódnak érte, hogy vajon jót tesz-e neki az ilyen mértékű bezárkózás - írta meg a Blikk.

Puzsér Róbert elmondta véleményét Demcsák Zsuzsa botrányáról

Kétségtelen, hogy Demcsák Zsuzsa nagy port kavart az ominózus Szanyi-interjújával, aminek a vége az lett, hogy otthagyta az ATV-t. Sokan megszólaltak az üggyel kapcsolatban, többen a védelmükbe vették, de nem Puzsér Róbert. Ő is elmondta ugyanis a véleményét az esetről. Szerinte Zsuzsa távozása senkinek nem okoz érvágást...

Szinetár Dóra sokat sejtető poszttal piszkálta fel rajongóithttp://www.life.hu/sztarok/20171020-szinetar-dora-sokat-sejteto-poszttal-piszkalta-fel-a-rajongoit.htmlPár hete született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, a kis Benjamin, de úgy tűnik, a színésznő máris beleveti magát a munkába.TV + SztárokOrigoHarvey Weinstein nem veszi komolyan a rehabot, és még mindig tagadhttp://www.life.hu/sztarok/20171020-harvey-weinstein-nem-veszi-komolyan-a-rehanot-es-meg-mindig-tagad.htmlA Page Six nevű oldal számolt be arról, hogy Harvey Weinsteint nem veszi komolyan a rehabilitációt. Az ellene felhozott vádakkal kapcsolatban pedig azt gondolja, hogy összeesküvés áldozata lett. TV + Sztárok--Sztárpárok, akik a hűtlenség ellenére együtt maradtak: Beyoncé és Victoria Beckham sem hagyta ott férjéthttp://www.life.hu/sztarok/20171020-sztarparok-akik-a-hutlenseg-ellenere-egyutt-maradtak.htmlA sztárpárok kapcsolatai csak kívülről tűnnek tökéletesnek, ugyanolyan problémák és kétségek merülnek fel köztük is, mint a civileknél: pédául a hűtlenség. Nekik viszont a félrelépést nemcsak egymás előtt kell vállaniuk, hanem az egész világ előtt, ami nem könnyíti meg a helyzetüket. Ennek ellénre vannak olyan celebpárok, akiknek sikerült rendezni a kapcsolatukat: ilyen például Victoria és David Beckham. TV + Sztárok--Czutor Zoltánt is masszírozták, fogdosták kéretlenül, de nem érzi magát áldozatnakhttp://www.life.hu/sztarok/20171020-czutor-zoltan-is-fogdostak-keretlenul-de-nem-erzi-magat-aldozatnak.htmlSárosdi Lilla magyar színésznő megosztotta, hogyan próbálta őt orális szexre kényszeríteni egy főrendező, az övét pedig sok vallomás követte. Ezúttal Czutor Zoli számolt be zanzásítva az elmúlt 30 évének összes zaklatásáról, de leszögezte, nem érzi magát áldozatnak, TV + Sztárok--Így élte meg édesanyja elvesztését Tóth Bettina http://www.life.hu/sztarok/20171020-rak-miatt-veszitette-el-az-edesanyjat-toth-bettina.htmlAz X-Faktor fiatal versenyzője már évekkel ezelőtt elveszítette az édesanyját. Most pedig őszintén mesélt a megrázó emlékekről.TV + Sztárok--Elképesztő dolgokat mondott Verebes István a zaklatással vádolt Marton Lászlórólhttp://www.life.hu/sztarok/20171020-elkepeszto-dolgokat-mondott-verebes-istvan-a-zaklatassal-vadolt-marton-laszlorol.htmlAz Egyenes beszéd csütörtöki adásában kérdezték Verebes Istvánt, hogy mit gondol a Sárosdi Lilla nyilatkozatával kipattant zaklatási ügyben. A színésznő először még név nélkül vádolt meg egy ismert magyar rendezőt azzal, hogy zaklatta őt húsz évvel ezelőtt. Tegnap azonban megnevezte Marton Lászlót.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.