Bódi Sylvi egy hosszú bejegyzésben fejtette ki a véleményét a használt ruhákról és az emberek viselkedéséről. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Bódi Sylvi nemrég "bugyibörzét" rendezett a Facebookon, melynek keretein belül új- és használt bugyiktól válhatott meg a rajongók legnagyobb örömére. A Sylvi által létrehozott ruhás csoportban mindössze néhány óra alatt gazdára találtak a szexi modell fehérneműi, és állítása szerint humoros, jó hangulatú volt az esemény. 

De mint kiderült, nem mindenki nézte jó szemmel Sylvi döntését, ugyanis sokak szerint ez nem helyénvaló. Az alábbi poszttal nekik szeretett volna üzenni a fekete szépség: 

(...)"Egyébként örülök, hogy ezt a "bugyi börzét" ilyen sokan humorral kezeltétek! Az tény, hogy különbözőek vagyunk, mind a neveltetésünk, mind az eddigi életünk során szerzett tapasztalataink miatt is. Talán ezért is kellene törekedni arra, hogy ne ítélkezzünk, hanem elfogadóbbak legyünk embertársainkkal. Köszönöm a hölgyeknek a kedves és jó fej hozzáállást! Aki ismer, az tudja, hogy egy laza, vagány forma vagyok és ezt az egész bugyis dolgot poénnak szántam. Humorérzéket persze nem mindenkinek egyformán osztottak, így nyilván akadt pár olyan tag, akinek ez nem tetszett.

Mint ahogy azzal kapcsolatban is kaptam kritikát, hogy a használt ruháimat árulom. Azok is kaptak a pofájukra, akik ezeket a Facebookos gardróbvásár oldalamon megveszik... Használt holmit venni szerintem egyáltalán nem ciki! Sőt! Mi is rendszeresen cserélgetjük egymás között a holmijainkat a barátnőimmel és nem egyszer vásároltam már second hand turiban is. Miért ne?!" - írja a közösségi oldalán. 

Egy muzeális darab... (Első körben a melltartóra és nem magamra gondoltam. ) Gondolatok a gardróbomból... Nem, nem akarom a melltartómat licitre dobni!!! Ez amúgy is egy "örök darabom". ☺️ Egyébként örülök, hogy ezt a "bugyi börzét" ilyen sokan humorral kezeltétek! Az tény, hogy különbözőek vagyunk, mind a neveltetésünk, mind az eddigi életünk során szerzett tapasztalataink miatt is. Talán ezért is kellene törekedni arra, hogy ne ítélkezzünk, hanem elfogadóbbak legyünk embertársainkkal. Köszönöm a hölgyeknek a kedves és jó fej hozzáállást! Aki ismer, az tudja, hogy egy laza, vagány forma vagyok és ezt az egész bugyis dolgot poénnak szántam. Humorérzéket persze nem mindenkinek egyformán osztottak, így nyilván akadt pár olyan tag, akinek ez nem tetszett. Mint ahogy azzal kapcsolatban is kaptam kritikát, hogy a használt ruháimat árulom. Azok is kaptak a pofájukra, akik ezeket a Facebookos gardróbvásár oldalamon megveszik... Használt holmit venni szerintem egyáltalán nem ciki! Sőt! Mi is rendszeresen cserélgetjük egymás között a holmijainkat a barátnőimmel és nem egyszer vásároltam már second hand turiban is. Miért ne?! Ha hozzájuthatok jó minőségű dolgokhoz méltányos áron, akkor miért ne?! Azért mert már valaki viselte? És akkor mi van??! Szerintem tök szuper dolog, hogy újrahasznosítjuk a ruhákat is! Nem pedig a fogyasztói társadalmat duzzasztjuk tovább és ösztönözzük arra, hogy még többet termeljenek a gyártók és a gyárak... Nem beszélve arról az írdatlan mennyiségű műanyagról, ami bizonyos ruhák után felhalmozódik... Ezt a fekete melltartót még Debrecenben vettem - most kapaszkodjatok meg - 1998-ban, azaz húsz éve!!!! - egy helyi turkálóban. Nagyon megörültem neki akkor és mind a mai napig hordom és ennyi idő után is kiváló állapotban van. Vigyázok a dolgaimra és megbecsülöm azokat. Engem boldogsággal tölt el, hogy tudom, hogy egy-egy kedvenc ruhadarabom új gazdára talál olyan valaki személyében, aki végre hordani is fogja azt és örül neki. Ezért is örülök mindig nagyon a visszajelzéseknek, fotóknak, melyeket a kis vásárlóimtól kapok. ❤️ #BódiSylviGardróbvásár #Gondolatok #MuzeálisMelltartó #ÖrökDarab #BejelentkezésAGardróbból #SylviBodi

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés,