A 17 éves rákoskeresztúri gyilkos, W. Dávid házi őrizetben van, és uggyan végül nem állapítottak meg óvadékot, a szülei milliókat is képesek lettek volna fizetni fiuk szabadulásáért. 

A 17 éves W. Dávid azért végzett szerelmével, mert az szakított vele. Megkéselte Fannit, majd otthagyta a lépcsőházban. Előtte meg is fenyegette a lányt, megmondta neki, ha nem kezdik újra a kapcsolatot, úgy fogja végezni, mint múlt hétfőn az a másik lány az utcából, akit szintén a volt párja gyilkolt meg.

Milliókat fizettek volna a szülők fiuk szabadulásáért (Képünk illusztráció.)Forrás: Thinkstock

A fiatal fiú jelenleg házi őrizetben van, a bíróság elrendelte, hogy nyomkövető eszközt kell viselnie, ám amíg ezt nem üzemelik be, addig járőr ellenőrzi a házi őrizet betartását. A bíróság közleményében az szerepel, hogy a védő kérte óvadék ellenében a szabadlábra helyezést és a házi őrizetet. A bíróság végül nem állapított meg óvadékot, de a védői indítvány alapján egyértelmű, hogy a szülők készek lettek volna milliókat is fizetni fiuk szabadulásárért. Általában ugyanis a legsúlyosabb bűncselekmények óvadéka milliókra rúg. Másodfokon a Fővárosi Törvényszék dönt W. Dávidról, akár jövő héten megszülethet a végzés. ezután akár előzetes letartóztatásba is kerülhet a fiú – írja a Bors.

Csendes fiúnak ismerték a rákoskeresztúri gyilkost - Szörnyű részletek


Újabb részletek derülnek ki a pár nappal ezelőtti rákoskeresztúri gyilkosságról, ezúttal az ismerősök mondták el véleményüket a 17 éves gyilkosról. Állítják, soha nem tudták volna elképzelni róla, hogy ilyenre képes legyen. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!