A leszbikus színésznő és szerelmének kapcsolata hónapok óta lázban tartja az olvasókat, nemrég a volt barátnő fel is fedte kilétét. A Mokkában vállalta arcát, ám a színésznő neve még mindig titok, de csak annak, aki nem tudja összerakni a darabkákat. Egy árulkodó videó is található az interneten, a közös fényképükkel illusztrálva...

Sokáig a saját arcát sem mutatta meg a leszbikus színésznő szerelme, Krencsey Hella, de nemrég a Mokkában felfedte kilétét. Elárulta, hogy nem bosszúból írta meg történetét, ahogy azt is, hogy a színésznő perli őt kapcsolaton belüli erőszakért, ám a könyvében egészen mást olvashattunk. Hella éppen azt állítja, hogy a színésznő volt az, aki bántalmazta őt. Nyolcévnyi együttlét után közös megegyezés volt a szakítás, kapcsolatuk történetét már mindenki ismerheti, aki olvasta a könyvet, vagy Hella blogját.

A Mokkában vállalta arcát a leszbikus színésznő egykori szerelmeForrás: Mokka

A színésznő neve azonban még mindig titok, persze nem teljesen, annak, aki igazán kíváncsi csupán egy-két percet kell rászánnia a nyomozásra, és máris kiderül, ki is az az országosan ünnepelt primadonna. A Bors ki is szúrt egy az interneten fellelhető videót, melyen a színésznő énekel, közben pedig fotók jelennek meg az életéből. Az utolsó egy közös kép róla, és Helláról. Így már tényleg csak idő kérdése, és mindenki tudni fogja, hogy kiről is a Viaszbaba - SzínészNŐT szerettem. A lap megkereste a primadonnát is, aki nem volt hajlandó nyilatkozni az ügyben. valamint felkerestek egy pszichológust is, hogy megtudják, mi lehet Hella motivációja, miért írta meg szerelmük történetét. 

"Az esetek nagy részében egy traumatizált nő általában hallgat, és elfojtja az érzelmeit. Fel kell tenni azt a kérdést: mi célt szolgál az, hogy kiáll a nyilvánosság elé, és erről beszél. Szakemberként azt gondolom, hogy ez nem a trauma feldolgozását segíti elő. Annak, hogy az említett személy úgy utal egykori párjára, hogy nem mondja ki a nevét, több oka lehet. Az egyik, hogy nem tudatos módon leplezi le azt, amit el akar mondani, és véletlenül elszólja magát. Az sem kizárt, hogy tudatosan szórja el az információmorzsákat, és passzív agressziót alkalmaz arra, hogy megszorongassa a másik félt" – mondta Makai Gábor szakpszichológus.