Sztárek Andrea, a Barátok közt pszichológusát alakító színésznő kijelentette, hogy kora miatt kiírják őt a sorozatból, ám a bennfentesek szerint más van a dolog mögött: állítólag folyton kiabált és minősíthetetlen hangnemben beszélt. A színésznő tagadja a vádakat.

Sztárek Andrea karaktere már nem lesz sokáig látható az RTL Klub napi sorozatában, hiszen kiírják a színésznőt. Bár ő még nem akart volna kiszállni, kénytelen megbarátkozni a helyzettel, nincsen választása. A színésznő szerint a kora miatt írják ki őt a sorozatból, de bennfentesek mást mondanak. A Bors megkeresésére egyikük nyilatkozott és azt állítja, hogy Sztárek Andrea viselkedése tűrhetetlen volt: kiabált, tőle volt hangos a stúdió, beleszólt a történet folyásába, és azt is megmondta, melyik kollégának kellene távoznia. 

Sztárek Andrea távozik a sorozatbólForrás: RTL Klub

A lap természetesen felkereste a színésznőt, aki tagadja a vádakat: Az igaz, hogy szövegíróként is részt vettem a Barátok közt készítésében, de teljesen hivatalosan. Évekkel ezelőtt írtam egy próbamunkát, ami tetszett a forgatókönyvíróknak, így dialóg- vagyis párbeszédíró lettem. Ezt persze azóta nem csinálhatom, hogy Rozgonyi Ádám távozott a sorozatból" - mondta Sztárek Andrea, aki korábban egy párt alkotott Rozgonyi Ádámmal. "Egyet nem értés lehet, hogy volt, ez is az alkotófolyamat része, de soha nem emeltem fel a hangomat. Ezek mind koholt vádak! Az sem igaz, hogy én a kollégáimra azt mondtam volna, hogy távozzanak a sorozatból. Igen, gondolom néhány emberről, hogy nem színésznek való, sőt valójában sem az, mégis ott lehet, de nem is voltam olyan pozícióban, hogy én bárkinek a munkájáról dönthetnék" - árulta el Sztárek Andrea. A BArátok közt gyártóját is megkérdezték, ők azonban nem árultak el semmit Sztárek Andrea távozásának körülményeiről. "Mi vagyunk annyira tisztességesek, hogy nem bántjuk, aki nálunk dolgozott" - írták.

Sztárek Andrea: "Tíz évig voltam szerető"

A Barátok közt sztárja két házasság és egy nős férfival folytatott viszony után úgy érzi, hogy itt az ideje végre lehorgonyozni egy férfi mellett. Sőt! Ha a kedvese megkérné a kezét, harmadszorra is igent mondana. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!