Kiabálás és minősíthetetlen hangnem: ezekkel vádolják a Barátok közt szereplőjét, Sztárek Andreát

vád Barátok közt Sztárek Andrea kiabálás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sztárek Andrea, a Barátok közt pszichológusát alakító színésznő kijelentette, hogy kora miatt kiírják őt a sorozatból, ám a bennfentesek szerint más van a dolog mögött: állítólag folyton kiabált és minősíthetetlen hangnemben beszélt. A színésznő tagadja a vádakat.

Sztárek Andrea karaktere már nem lesz sokáig látható az RTL Klub napi sorozatában, hiszen kiírják a színésznőt. Bár ő még nem akart volna kiszállni, kénytelen megbarátkozni a helyzettel, nincsen választása. A színésznő szerint a kora miatt írják ki őt a sorozatból, de bennfentesek mást mondanak. A Bors megkeresésére egyikük nyilatkozott és azt állítja, hogy Sztárek Andrea viselkedése tűrhetetlen volt: kiabált, tőle volt hangos a stúdió, beleszólt a történet folyásába, és azt is megmondta, melyik kollégának kellene távoznia.

Sztárek Andrea távozik a sorozatból Forrás: RTL Klub

A lap természetesen felkereste a színésznőt, aki tagadja a vádakat:

Az igaz, hogy szövegíróként is részt vettem a Barátok közt készítésében, de teljesen hivatalosan.

"Mi vagyunk annyira tisztességesek, hogy nem bántjuk, aki nálunk dolgozott"

Sztárek Andrea: "Tíz évig voltam szerető"

A Barátok közt sztárja két házasság és egy nős férfival folytatott viszony után úgy érzi, hogy itt az ideje végre lehorgonyozni egy férfi mellett. Sőt! Ha a kedvese megkérné a kezét, harmadszorra is igent mondana. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Bosszú áldozata lett: VV Gina tagadja, hogy prosti lennehttp://www.life.hu/sztarok/20180129-bosszu-aldozata-lett-vv-gina-tagadja-hogy-prosti-lenne.htmlKellemetlen helyzetbe került VV Gina, miután felfedezték meztelen fotóit egy svájci honlapon, ahol prostituáltak kínálják magukat. A hirdetés szerint Candy a neve, és több extra szolgáltatást is vállal.TV + SztárokOrigoÚj frizurája van Katalin hercegnőnekhttp://www.life.hu/sztarok/20180128-uj-frizuraja-van-katalin-hercegnonek-amit-levagatott-rakos-betegeknek-ajanlotta-fel.htmlKatalin jótékony célra ajánlotta fel haja egy részét, hogy parókát készíthessenek belőle rákos betegeknek.TV + Sztárok--Meghízott és lepukkant a Baywatch egykori sztárja, Yasmine Bleethhttp://www.life.hu/sztarok/20180128-meghizott-es-lepukkant-a-baywatch-egykori-sztarja-yasmine-bleeth.htmlEgy időben minden nő a Baywatch piros úszóruhás nagymellű vékony derekű, hosszú lábú vízimentőire szeretett volna hasonlítani, a férfiak pedig odáig voltak a szexszimbólum csajokért. Nos, néhányan még ma is dögösek közülük, de ez Yasmine Bleeth-ről, vagyis Caroline-ról nem mondható el. TV + Sztárok--A Dal: Facebookján reagált kiesésére Singh Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20180128-a-dal-facebookjan-reagalt-kiesesere-singh-viki.htmlSzombat esti kiesése után Viki reagált a rajongói kommentekre és elmondta, egy ideig nem indul el az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatóján.TV + Sztárok--VV Fanni-ügy: Hajdú Péter Frizbijében Dr. Lichy József, a család ügyvédje és Doszpot Péter http://www.life.hu/sztarok/20180128-vv-fanni-ugy-hajdu-peter-frizbijeben-dr-lichy-jozsef-a-csalad-ugyvedje-es-doszpot-peter.htmlHajdú Péter ATV-n futó műsorában a vasárnap esti Frizbiben Dr. Lichy József, a család ügyvédje és Doszpot Péter VV Fanni meggyilkolásának körülményeit járják körbe. TV + Sztárok--Gyerekkori fotón Aleskahttp://www.life.hu/sztarok/20180128-gyerekkori-foton-aleska-safrany-emese.htmlA sztárok gyerekkori képeit szinte minden olvasó szereti nézegetni. Aleska is jónéhány lájkot begyűjtött vele. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.