Valami Amerika 3: Nagy Ervin a meleg karakteréről nyilatkozott

Forrás: AFP -
Nagy Ervin interjú Valami Amerika 3
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Ervin a Kincsem után egy igazán szórakoztató, vicces karaktert kapott: egy félelmetes, meleg rabot játszik a Valami Amerika 3-ban. A Life.hu-nak arról mesélt, mit gondolt, mikor megkapta a szerepet, és milyen volt eljátszani azt.

Kelemen Anna most az erkélyen vonaglik egy szál tangában - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180212-kelemen-anna-most-az-erkelyen-vonaglik-egy-szal-tangaban-foto.htmlKelemen Anna friss fotóján az erkélyen vonaglik egy szál tangában és csizmában. TV + SztárokOrigoA 49 éves színésznő, Jennifer Aniston megmutatta testét, szebb mint valahahttp://www.life.hu/sztarok/20180212-a-49-eves-szineszno-jennifer-aniston-megmutatta-testet-szebb-mint-valaha.htmlJennifer Aniston vasárnap ünnepelte 49. születésnapját, ebből az alkalomból pedig sztriptízes videóján ámuldozhatnak rajongói. TV + Sztárok--Valóra váltja álmát és Amerika felé veszi az irányt Kállay-Saunders Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20180212-valora-valtja-almat-es-amerikaba-koltozik-kallay-saunders-andras.htmlÚgy tűnik, álmai nyomába eredt Kállay-Saunders András. Közösségi oldalán posztolt arról, hogy Amerikába utazik. TV + SztárokOrigoValami Amerika 3: Herendi Gábor beszélt Hujberről ishttp://www.life.hu/sztarok/20180212-valami-amerika-3-herendi-gabor-beszelt-hujberrol-is.htmlHamarosan mozikba került a Valami Amerika 3, ennek kapcsán a Life.hu a rendezőt, Herendi Gábort kérdezte a karakterekről, a kulisszatitkokról és arról, hogy mekkora sikerre számít.TV + SztárokMarlon Brandonak nem volt szexuális kapcsolata Richard Pryorral - állítja fiahttp://www.life.hu/sztarok/20180212-marlon-brandonak-nem-volt-szexualis-kapcsolata-richard-pryorral-allitja-fia.htmlQuincy Jones egy interjúban azt nyilatkozta, hogy Marlon Brando és Rychard Prayor a hetvenes években többször is ágyba bújt egymással. Brando legidősebb fia most mindent tagad. TV + SztárokOrigoGanxsta Zolee elmesélte, milyen volt a börtönbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180212-ganxsta-zolee-elmeselte-milyen-volt-a-bortonben.htmlGanxsta Zolee-nak börtönbe kellett vonulnia, mint mondta, nem először. Jelenleg persze csak egy forgatás kedvéért, mivel a Valami Amerika 3-ban egy bűnözőt alakít. A Life.hu-nak elmondta, hogy miként tudott azonosulni a szerepével, milyen volt a börtönben és mit gondolt, amikor a rendező, Herendi Gábor kiválasztotta a szerepre.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.