Pártos Csillának és fiának hamarosan ki kell költöznie Pécsi Ildikó házából

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA -
ház unoka Pécsi Ildikó per Pártos Csilla gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Folytatódik a háború Pécsi Ildikó és Pártos Csilla között. Sok éve tart már, de nem találnak megoldást. Pártos Csilla csak azt szeretné, ha nem kerülnének utcára, Pécsi Ildikó azonban ki akarja költöztetni őket a lakásból. A megállapodás lenne a jó megoldás, de egyelőre ez lehetetlen.

Pécsi Ildikó és Pártos Csilla harca régre nyúlik vissza, minden akkor kezdődött, amikor Csilla és Pécsi Ildikó fia elváltak. A volt férj anyjára, azaz Pécsi Ildikóra íratta az ingatlanokat, gyermektartást pedig nem fizetett arra hivatkozva, hogy nincs pénze, és az édesanyja az, aki eltartja őt. Így keveredett az ügybe Pécsi Ildikó, hiszen így Pártos Csillának őt kell perelnie rokontartásért. Ezzel párhuzamosan egy lakáskiürítési per is zajlik, melyet Pécsi Ildikó indított, hogy Pártos Csilla és fia költözzenek ki abból az ingatlanból, amelyben élnek, és ami a művésznő tulajdonába került miután a fia a válást követően a nevére íratta.

Pártos Csillaés Pécsi Ildikó folytatják a harcot Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA

A Bors információi szerint Pártos Csilla jelenleg a gázsszámlákat sem tudja fizetni, de nem azért, mert nem akarja.

A volt férj elköltözése óta, csak és kizárólag Csilla fizette a villany- és fűtésszámlát,

igaz, volt olyan időszak, hogy volt elmaradás, mivel nem volt miből kifizetni, mert nem kapott gyerektartást sem. A volt tévés műsorvezetőnő szeretné fizetni a gázszámlát, de a tulajdonos engedélye hiányában ez nem lehetséges.

Szerintem nem sok nagymama tenné az utcára az unokáját"

Berki Krisztián megmutatta gyönyörű új szerelmét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180219-berki-krisztian-megmutatta-gyonyoru-uj-szerelmet-foto.htmlBerki Krisztián szerelmes és ezt már nem is titkolja. Közösségi oldalán mutatta meg új választottját.TV + SztárokOrigoVajna Timi majdnem balesetet szenvedett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180219-vajna-timi-majdnem-balesetet-szenvedett-foto.htmlVajna Timi jelenleg Aspenben síel, ahol egy szellemekkel teli hotelben szállt meg és majdnem lezuhant egy hatalmas lépcsőről. TV + SztárokOrigoShane Tusup tanítványaival és munkával vigasztalódik Hosszú Katinkával való szakítása utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180219-shane-tusup-tanitvanyaival-es-munkaval-vigasztalodik.htmlTanítványai körében ismét mosolyog Shane Tusup, aki a munkába temetkezik Hosszú Katinkával történt szakítása után. TV + Sztárok--Meztelen testét tekergeti a fürdőszobában Christina Aguilera (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180218-meztelen-testet-tekergeti-a-furdoszobaban-christina-aguilera.htmlA 37 éves énekesnő az Instagramra posztolta a tőle szokatlanul szexi képeket. TV + Sztárok--Nagymamaszerepeket kap az egykori gyereksztár, Megan Followshttp://www.life.hu/sztarok/20180218-nagymamaszerepeket-kap-az-egykori-gyereksztar-megan-follows.htmlImmár 49 esztendős az Anna című sorozat gyermekszereplője, Megan Follows. A színésznő ma is remekül néz ki és azt sem bánja, ha nagymamát kell alakítani a filmekben. TV + Sztárok--Körözték őket: csúnya ügybe keveredett Szecsődi Kari és a magyar Ken babahttp://www.life.hu/sztarok/20180218-koroztek-szecsodi-karit-es-a-magyar-ken-babat.htmlÖt évvel ezelőtt keveredett verekedésbe Szecsődi Kari és a magyar Ken baba, Einwiller Gregor. Egyikük sem bántott senkit, csak tanúi voltak a balhénak. Gregor életet is mentett, Kari pedig segített neki. A történetben érintett volt az a H. Nancy is, akit 2015 májusában egy kínai férfi ölt meg az Akácfa utcában.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.