Folytatódik a háború Pécsi Ildikó és Pártos Csilla között. Sok éve tart már, de nem találnak megoldást. Pártos Csilla csak azt szeretné, ha nem kerülnének utcára, Pécsi Ildikó azonban ki akarja költöztetni őket a lakásból. A megállapodás lenne a jó megoldás, de egyelőre ez lehetetlen.

Pécsi Ildikó és Pártos Csilla harca régre nyúlik vissza, minden akkor kezdődött, amikor Csilla és Pécsi Ildikó fia elváltak. A volt férj anyjára, azaz Pécsi Ildikóra íratta az ingatlanokat, gyermektartást pedig nem fizetett arra hivatkozva, hogy nincs pénze, és az édesanyja az, aki eltartja őt. Így keveredett az ügybe Pécsi Ildikó, hiszen így Pártos Csillának őt kell perelnie rokontartásért. Ezzel párhuzamosan egy lakáskiürítési per is zajlik, melyet Pécsi Ildikó indított, hogy Pártos Csilla és fia költözzenek ki abból az ingatlanból, amelyben élnek, és ami a művésznő tulajdonába került miután a fia a válást követően a nevére íratta. 

Pártos Csillaés Pécsi Ildikó folytatják a harcotFotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA

A Bors információi szerint Pártos Csilla jelenleg a gázsszámlákat sem tudja fizetni, de nem azért, mert nem akarja. A volt férj elköltözése óta, csak és kizárólag Csilla fizette a villany- és fűtésszámlát, igaz, volt olyan időszak, hogy volt elmaradás, mivel nem volt miből kifizetni, mert nem kapott gyerektartást sem. A volt tévés műsorvezetőnő szeretné fizetni a gázszámlát, de a tulajdonos engedélye hiányában ez nem lehetséges. "Nincs kétség, a nagymama és a papa célja, hogy ügyfelem a fiával elhagyja az ingatlant. Furcsa, hogy nincs bennük könyörület, hiszen ilyen helyzetekben a vérrokonok hajlanak a megállapodásra. Főleg, ha egyértelmű, hogy a válásra nem az ügyfelem hibájából került sor. Szerintem nem sok nagymama tenné az utcára az unokáját" - mondta Csilla ügyvédje, Gerencsér András.