Berki Krisztián Instagram-oldalán mutatta be először új párját a követőinek, és nem telt sok időbe, hogy kapcsolatuknak történetét is megossza a nyilvánossággal: nagyon boldog és nagyon szerelmes Krisztián.

Berki Krisztián nem tartja tovább titokban új kapcsolatát, először Instagram-oldalán mutatta meg a hölgyet, majd a kapcsolatukról is nyilatkozott. A műsorvezető a FEM3 Caféban mesélt érzelmeiről és arról, hogy találkoztak Renátával. Elárulta, nagyon szerelemes.

Berki Krisztián nagyon szerelmesForrás: Facebook/Berki Krisztián

„Igen, párkapcsolatban élek, nagyon boldogok vagyunk, mint látszik a szememen is, meg a kiegyensúlyozottságomon. Szerelmes vagyok" – mondta a FEM3 Caféban Berki Krisztián, aki azt is elmesélte, hogyan találkozott új párjával. "Ő indult a szépségkirálynő-választáson 2011-ben, én előzsűri voltam, ott ültem Hajdúval és castingoltuk a hölgyeket. Ott találkoztam vele először, aztán az élet összesodort vele többször az évek folyamán, de semmilyen kapcsolatunk nem volt" – árulta el a műsorvezető. Hozzátette, Rubint Rékának köszönhetően mélyült el a kapcsolatuk. „Járok alakreform órára Rékához, viszonylag sokszor, minden héten ott vagyok. Ott több mint 400 hölgy van, és ő is jelen van ezeken a rendezvényeken" – mondta Krisztián, aki kiszúrta magának Renátát ennyi nő között is. „Neki van egy jó cukrászdája, a sütik kapcsán elkezdtünk beszélgetni, igazából feldobta a labdát, én pedig leütöttem" – tette hozzá a celeb. „Legyen annyi elég, hogy nagy boldogság és nagy szerelem van végre az életemben" - mondta Berki, aki a Ripostnak is nyilatkozott az új kapcsolatáról. "Eddig sem titkolóztam, csak egyszerűen nem beszéltem Mazsiról, mert csak pár hete alakultak ki köztünk mélyebb érzelmek. Az ismeretségünk egyébként nem új keletű, hiszen hét évvel ezelőtt én is ott voltam a szépségverseny előválogatóján, ahol pár szót váltottunk egymással. Később aztán itt-ott összehozott minket a véletlen" - tette hozzá a celeb. 

Berki Krisztián új kedvesével, Katona Renátával posztolta ki első közös képüket


Pár napja röppent fel a hír, hogy Berki Krisztiánnak új barátnője van. Azóta kiderült, hogy az üzletembera kecskeméti Katona Renátával jött össze. Itt az első fotó is róluk. Kattints ide a közös képért!