Döntött a bíróság a lúgos orvos ügyében: 9 évet kapott

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
börtön ítélet B. Krisztián lúgos orvos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lakásában támadta meg áldozatát a lúgos orvos, a földre teperte, és kábító hatású injekciót adott a combjába, majd leöntötte lúggal a nő nemi szervét. Az ügy évek óta húzódik, de most döntött a bíróság: 9 évet kapott a támadó.

2013. március 12-én reggel 8 óra előtt a lakásában támadta meg az áldozatát a lúgos orvos. Földre teperte, kábító hatású injekciót adott a nőnek, aki korábban élettársa volt, majd lúggal leöntötte a nemi szervét. Ez után szőnyegbe csavarta a testét, és távozott a helyszínről.

A lúgos orvost 9 évre ítélték Fotó: Csudai Sándor - Origo

Első- és másodfokon is bűnösnek találta a bíróság B. Krisztiánt a barátnője ellen elkövetett brutális támadásban, de a Kúria hatályon kívül helyezte a Fővárosi Ítélőtábla korábbi, másodfokú ítéletét, ezért tavaly november végén elkezdődött a megismételt másodfokú eljárás. Az ítélet megszületett, a lúgos orvost 9 év börtönbüntetésre ítélték, és örökre eltiltották az orvoslástól – írja a Blikk.

Időjárás: havazásra és hófúvásra figyelmeztet a meteorológiai szolgálathttp://www.life.hu/news/20180222-havazasra-es-hofuvasra-figyelmeztet-a-meteorologiai-szolgalat.htmlEgyre nagyobb fagyok jönnek, és a hóesés is kitart még. Ma elsősorban a Dunántúlon várható havazás: akár 15 centi is hullhat, ráadásul itt még hófúvás miatt is vészjelzés van érvényben. News--Kakucsi gyilkosság: sokkolták a bíróságot K. Bálint videóihttp://www.life.hu/news/20180222-kakucsi-gyilkossag-sokkoltak-a-birosagot-k-balint-videoi.htmlA bírósági tárgyaláson levetítették azokat a brutális videókat, amelyeket az M. Vivien meggyilkolásával vádolt férfi táblagépén találtak. NewsOrigoBalesetet szenvedett az iskolabusz Dortmundban: 20 sebesülthttp://www.life.hu/news/20180222-balesetet-szenvedett-az-iskolabusz-dortmundban-20-sebesult.html20 ember sérült meg összesen abban a balesetben, amelyben egy iskolabusz előbb egy autóval majd egy motorral is összeütközött Dortmundban. News--Zokogva búcsúzott a cirkuszi porondmestertől, Joó Tamástól édesanyjahttp://www.life.hu/news/20180222-zokogva-bucsuzott-a-cirkuszi-porondmesterto-joo-tamastol-edesanyja.htmlHirtelen, előadás közben lett rosszul a Fővárosi Nagycirkusz porondmestere, sajnos már nem tudták megmenteni az életét. A tiszteletére rendezett megemlékezésen száznál is többen vettek részt, édesanyja zokogva búcsúzott fiától. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoEgy 10 éves kislány, Jenei Dorottya tűnt el Budapestenhttp://www.life.hu/news/20180221-egy-10-eves-kislany-jenei-dorottya-tunt-el-budapesten.html--Elkezdődött K. Bálint tárgyalása, akit M. Vivien megölésével gyanúsítanakhttp://www.life.hu/news/20180221-elkezdodott-k-balint-targyalasa-akit-m-vivien-megolesevel-gyanusitanak.htmlMegkezdődött K. Bálint tárgyalása, akit azzal gyanúsítanak, hogy viszonzatlan szerelem miatt 2016. március 4-én egy vadásztőrrel megölte M. Vivient. Számítógépén olyan elvételeket találtak, amelyeken nőket kínoznak. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.