Az elmúlt hetekben attól volt hangos a sajtó, hogy Pécsi Ildikó nem könyörül meg unokáján és egykori menyén, Pártos Csillán: lekapcsoltatja a gázt a lakásban, ahol élnek. A színésznő azonban nem tud ilyen eljárásról - írja a Ripost.

A lapnak a művésznő ügyvédje, dr. Magyar György nyilatkozott.

"Ügyfelemnek, Pécsi Ildikónak semmiféle ismeretanyaga nincsen a közművekkel kapcsolatos problémáról. Amennyiben igaz az újságban megjelent eset, akkor lehetséges, hogy azt a volt házastársak és jogi képviselőik kezelhették" - mondta a lapnak az ügyvéd, aki hallotta, hogy Pártos Csilla hajlandó lenne megyegyezni az évek óta tartó pereskedés után, de ezzel kapcsolatban még nem kapott megkeresést.

Pártos Csilla és Pécsi Ildikó évek óta pereskednekFotó: MTI/Zih Zsolt

Dr. Magyar arra is kitért, hogy szerinte Pártos miért üzenget a sajtón keresztül:
"Korábban is akként nyilatkoztam, hogy az ügyvédi hivatásra vonatkozó etikai szabályok szerint a hozzám érkező hivatalos megkeresés, vagy ajánlat egészen biztosan megválaszolásra fog kerülni részünkről, arra érdemben válaszolni fogunk. A mai napig semmiféle megkeresés nem érkezett irodámba. Megemlítem, hogy a sajtón keresztül történő üzengetés aggályos, és nem tartozik az etikus, illetőleg elegáns ügyvitel körébe. Megjegyzem, hogy létezik lakáskiürítési per, amelyben Pártos Csilla meglátásom szerint vesztésre áll, és ez lehet a motivációja a sajtón keresztül történő érzelmi húrok pengetésének."