A Feleségek luxuskivitelben első évada nagy visszhangot keltett, és nemsokára jön a második, ráadásul egy új taggal: ő csatlakozik a fényűző életüket bemutató feleségekhez.

Hamarosan újra műsorra kerül a Feleségek luxuskivitelben. Csősz Boglárka, Köllő Babett, Vasvári Vivien, Smaltig Dalma és Farkas Rita életét követhetjük a második évadban is, de, mint kiderült, nemcsak ők tűnnek fel majd a sorozatban: egy új taggal bővül a luxusfeleségek csapata. Nem más csatlakozik hozzájuk, mint Yvonne Dederick, aki egykor a TV2 társtulajdonosa volt, korábban pedig több nagy multinacionális cég gazdasági igazgatójaként dolgozott.

Új szereplő csatlakozik a lányokhozForrás: Viasat3 / Sághy Tímea

"Engem eredetileg is felkértek a szereplésre, de akkor még bizonytalan voltam a műsor tematikáját tekintve. Aggódtam, hogy üzletasszonyi státuszom esetleg sérülne, hiszen ha olyan lenne a megközelítés, azt gondolhatták volna a nézők, csak eltartott vagyok. Persze, van férjem, és családanya is vagyok, de a karrierem alakulását kizárólag magamnak köszönhetem. A lányom azonban nagy rajongója az Amerikában több verzióban is futó realitynek, így most belevágtam" - mondta a Blikknek Yvonne Dederick.

Yvonne Dederick is bemutatja luxuséletétFotó: Szabó Gábor - Origo

Elárulta, mivel tévézett egykor, és színészkedett is, a kamera nem lesz idegen számára. Ráadásul nagyon hasznos lesz a szereplés, hiszen a munkával is össze tudja kapcsolni. Az ügyfeleim közül többen is részt vesznek a műsorban, így fura lenne, ha visszautasítanám a felkérést, miközben nekik javasolom, és rajtuk keresztül profitálok a sorozatból" - mondta Yvonne, aki Ritát, Babettet és Vivient is ellátja majd tanácsokkal. "A feladatom, hogy hosszabb ideig figyeljenek rájuk, mint ameddig a műsor tart, illetve segítsek megtervezni, hogyan tovább, ha lecseng a sorozat" - árulta el az üzletasszony.