Valaha még Richard Hernandez néven élt Eva Tiamat Medusa, az a transzszexuális nő, aki gyíkká műttette magát, miután HIV-vírust diagnosztizáltak nála. Eddig 60 ezer dollárt költött. 

Eva Tiamat Medusa transzszexuális nő valaha egy bank alelnöke volt és Richard Hernandez néven élt. Miután HIV-vírust diagnosztizáltak nála, úgy gondolta, megvalósítja önmagát, éppen ezért gyíkká műttette magát - írja a Mirror. 

Eddig 60 ezer dollárja fekszik a műtétek és tetoválások sorozatában a texas-i nőnek. Több beavatkozáson is átesett, például 8 szarvat csináltatott homlokára, felvágatta nyelvét, valamint orrának és fülének is extrém formát kölcsönzött operációk sorozatának segítségével. Hogy még hüllőszerűbb legyen, testének számos pontját is tetoválások borítják. De itt még nem állt meg, további 40 ezer dollár értékű műtéteket tervez. 

Az 56 éves Eva azt mondja, hogy átalakulása volt a legnagyszerűbb utazása élete során. Reméli, hogy története segít majd olyan embereknek, akik szintén nehéz időkön mentek át, és elveszítették a reményt.