Több embernek is köze lehet Novozánszki Fanni halálához

Forrás: RTL Sajtóklub -
gyilkosság Novozánszki Fanni nyomozás VV Fanni emberölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig úgy tűnt, hogy B. Lászlón kívül senki másnak nincs köze Noviozánszki Fanni halálához, de a legfrissebb hírek szerint a rendőrség ismét vizsgálódik az állítólagos barátnő, egy bizonyos Erika irányába is. Ő az a nő, aki Fanni eltűnésekor a lány lakásán járt és egy bizonyos noteszt keresett égre-földre. 

Erikát a rendőrség már korábban is kihallgatta, sőt egy éjszakára is bent tartották, ám végül elengedték. Most azonban ismét kihallgatják, mert az ügyben elrendelt szakértő úgy véli, köze lehet VV Fanni eltűnéséhez - írja a Blikk.

Új fejlemény VV Fanni-ügyében Forrás: RTL Sajtóklub

"Figyelmeztettem Fannikát, hogy vigyázzon, mert nem érzem őszintének ezt a nőt. Nem hallgatott rám. Akkor is rohant, amikor a nő bajba került, és pénzre volt szüksége. Ami nekem a leginkább furcsa volt, hogy amikor elmentünk kipakolni Fanni albérletét, jött a lányom noteszát keresni. A portástól a házban lévő kamerák felvételeit akarta elkérni. Egyre inkább az az érzésem, hogy a lányom halálához több embernek is köze van" - mondta el a lapnak Fanni édesanyja, Novozánszki Katalin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.