Eddig úgy tűnt, hogy B. Lászlón kívül senki másnak nincs köze Noviozánszki Fanni halálához, de a legfrissebb hírek szerint a rendőrség ismét vizsgálódik az állítólagos barátnő, egy bizonyos Erika irányába is. Ő az a nő, aki Fanni eltűnésekor a lány lakásán járt és egy bizonyos noteszt keresett égre-földre. 

Erikát a rendőrség már korábban is kihallgatta, sőt egy éjszakára is bent tartották, ám végül elengedték. Most azonban ismét kihallgatják, mert az ügyben elrendelt szakértő úgy véli, köze lehet VV Fanni eltűnéséhez - írja a Blikk

Új fejlemény VV Fanni-ügyébenForrás: RTL Sajtóklub

"Figyelmeztettem Fannikát, hogy vigyázzon, mert nem érzem őszintének ezt a nőt. Nem hallgatott rám. Akkor is rohant, amikor a nő bajba került, és pénzre volt szüksége. Ami nekem a leginkább furcsa volt, hogy amikor elmentünk kipakolni Fanni albérletét, jött a lányom noteszát keresni. A portástól a házban lévő kamerák felvételeit akarta elkérni. Egyre inkább az az érzésem, hogy a lányom halálához több embernek is köze van" - mondta el a lapnak Fanni édesanyja, Novozánszki Katalin.